رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرتکذیب ادعای تایمز درباره توزیع قرص یُد
3بازدید
۱۲۱

یک عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفت‌وگو با «تابناک»؛

آرزوی ترامپ رسیدن قیمت دلار به ۵۰ هزار تومان است/بازگشت آمریکا به برجام، محور مذاکره محرمانه روحانی وآبه بود

در روز‌های گذشته، رئیس جمهور سفری به برخی کشور‌های آسیایی انجام داد و مذاکراتی نیز با برخی از رهبران آن کشور‌ها داشت، اما در بین آن‌ها سفر روحانی به ژاپن و دیدار وی با آبه واکنش‌های بسیاری در داخل و خارج از کشور داشت.

آرزوی ترامپ رسیدن قیمت دلار به ۵۰ هزار تومان است/بازگشت آمریکا به برجام، محور مذاکره محرمانه روحانی وآبه بود

مجلس به دنبال کاهش نرخ بنزین است/ پیشنهاد مجلسی‌ها برای تک نرخی شدن بنزین در سال آیندهدر روز‌های گذشته، رئیس جمهور سفری به برخی کشور‌های آسیایی انجام داد و مذاکراتی نیز با برخی از رهبران آن کشور‌ها داشت، اما در بین آن‌ها سفر روحانی به ژاپن و دیدار وی با آبه واکنش‌های بسیاری در داخل و خارج از کشور داشت.

به گزارش «تابناک»؛ حدود شش ماه پیش بود که نخست وزیر ژاپن با یک پیام محرمانه به ایران آمد و بعد از دیدار با مقامات کشور با دست خالی به وطن خود بازگشت، اما گویا اکنون وضعیت تغییراتی داشته که روحانی پس از گذشت یک نیم سال تصمیم گرفته است تا شینزو را ملاقات کند.

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: مذکرات محرمانه رئیس جمهور کشورمان با نخست وزیر ژاپن، پیرامون بازگشت آمریکا به برجام بود که در این صورت امکان مذاکره وجود دارد.

ابوالفضل حسن بیگی در گفت‌وگو با تابناک در توضیح مذاکرات محرمانه روحانی و آبه در سفر رئیس جمهوری به ژاپن اظهار کرد: عرصه سیاست خارجی، یکی از مهمترین عرصه‌ها برای تامین منافع ملی، امنیت و حفظ تمامیت ارضی کشور‌هاست که مذاکراتش پشت پرده نمانده و بعد از مدتی فاش خواهد شد.

وی افزود: در همین راستا می‌توان سفر آقای روحانی به ژاپن را از چند منظر بررسی کرد؛ نخست اینکه اگر ژاپن در کنار کشور‌های اروپایی قرار گیرد، توانایی و قدرت کشور‌های اروپایی برای چانه زنی با آمریکا بهتر خواهد شد. از طرف دیگر، ژاپنی‌ها در سالیان گذشته از رشد اقتصادی ضعیفی در منطقه جنوب شرق آسیا برخوردار بوده و در مقابل کشور‌های اطراف به ویژه چین توانسته با سرعت بالایی حرکت کند. به همین دلیل، ژاپنی‌ها به دنبال نجات از این شرایط بوده و برای سرمایه گذاری و همکاری اقتصادی با ایران علاقه‌مند هستند.

به گفته حسن بیگی، سفر روحانی در ژاپن، باعث نزدیکی بیشتر روسیه، هند و چین به جمهوری اسلامی می‌شود، چون آن‌ها می‌خواهند بهره برداری بیشتری از منابع انرژی و بازار ایران داشته باشند.

وی افزود: در چنین شرایطی وضعیت ترامپ بسیار بد شده است. ترامپ به دنبال ماندن در حاکمیت بوده و از انجام هر کاری برای رسیدن به این هدف دریغ نمی‌کند؛ ارتباط با جمهوری اسلامی از مواردی است که می‌تواند باعث رای آوری ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری شود، ولی جمهوری اسلامی به صراحت اعلام کرده که حاضر به مذاکره با آمریکا در هیچ زمینه‌ای به جز موضوع هسته‌ای نیست؛ آن هم منوط به اینکه ترامپ به برجام برگشته و تحریم‌های ظالمانه را یک جا حذف کند، آن زمان امکان مذاکره در چهارچوب قوانین ایران و تامین امنیت و منافع ملی و حفظ تمامیت ارضی و جایگاه ایران وجود دارد.

حسن بیگی ادامه داد: وقتی ترامپ به این جمع بندی رسید که ایران به جز برجام در موضوع دیگری حاضر به مذاکره نیست و از مواضعش عقب نشینی نمی‌کند، به دنبال تغییر شرایط برای رسیدن به هدفش حرکت کرد، آن‌ها دیدند نمی‌توانند فروش نفت ایران را به صفر برسانند و هیچ گاه آرزوی ترامپ برای رسیدن قیمت دلار به ۵۰ هزار تومان محقق نمی‌شود. از آن سو ایران جایگاه بسیار ویژه‌ای از نظر ژئوپولوتیک و ژئواستراتژیک دارد.

وی در پایان و در جمع بندی گفت: این سفر در چنین شرایطی انجام شد، مذاکرات صورت گرفته در چهارچوب برجام بود که اگر آمریکا به برجام برگردد و تحریم‌ها را لغو کند، امکان مذاکره وجود دارد.

 

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

حسن۱۳۹۹/۰۴/۲۸ ۱۹:۰۱

دلار تقریبا روزی ۱۰۰۰ تومان گرون میشه با توجه به اینکه تو چهل سال گذشته هیچی ارزون نشده ،می توان انتظار داشت با توجه به عملکرد حکومت و نه فقط دولت تا آخر ماه مرداد دلار به ۵۰ هزار تومن برسد.

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۲۳:۵۱

ما اگه این رئیس جمهورو دارو دستشو نخوایم چکار باید بکنیم؟ حسن آقا جون با این جامگیر و واعظی و نوبخت و ظریفت گند به همه چی مملکت زدی، تو رو جون دومادت دست از سرمون بردار یه خاکی سر خودمون بریزیم!

محمدعلی سهرابی۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۲۳:۴۲

ترامپ عاقلیست که بلده چطور رفتار کنه....همین الان هم دلار کالا بالای ۵۰هزار تومنه

حسن۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۲۳:۰۳

حل مشکلات کشور نه دست ترامپه نه نخست وزیر ژاپن.مشکلات اکثرا از داخله.جلوی بریز و بپاش ها و رانتها و مالیات ندادن ها و.... رو بگیرید.وضعیت درست میشه

تورج۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۲۳:۰۱

یه روزی تهدید میکردیم که اگر نفت نفروشیم اقتصاد دنیا بهم میریزه. یه روزی هم تهدید کردیم که اگر نزارن ما نفت بفروشیم نمیزاریم دیگران بفروشن. امیدوارم که دست از تهدید دنیا بردارن و با دنیا تعامل کنند.

ایرانی۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۲۲:۵۷

ترامپ اگر مرد عمله مشکلات ۵۰میلیون فقیر بیچاره!!!!!! درامریکارا حل کنه ،مخصوصا فقرایی که از کشورهای دیگر به آمریکا مهاجرت می کنند ،وباعث افول بیشتر آمریکا می شوند چرا تحقیقات علمی آمریکا و دانشگاههای آمریکا که مایع افول آمریکا می باشند تعطیل نمی گردند تا هرروز جهان شاهد افول آمریکا نگردد ترامپ بخیال خود باز ابر قدرت است که چنین غلطهایی میکند .بیکاری وفقر واختلاس وسایر انواع فساد درامریکا بیداد میکند ،نمایندگان پارلمان آمریکا به همدیگر می پرند .

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۲۲:۵۳

واقعا تاسف از این تحلیل و ایشون که تحلیل گر مسائل سیاسی و روابط بین‌الملل ماست

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۲۲:۵۰

اگه شیخ حسن استعفاء نده و دست دارودستشو شامل همین نوبخت و واعظی و جهامگیری و ابتکارو ... بقیه رو نگیره و نره دلار بی هیچ تردید تا عید به همون قیمتا هم میرسه!

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۲۲:۳۹

امريكا با ايران بزرگ وقدرتمند مشكل دارد نه با شيخ ويا شاه پس اصلا جايى براى مذاكره وجود ندارد چون موضوع قابل مذاكره نيست

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۲۲:۳۴

ترامپ یا هر کس دیگه ارزو به دل بماند انشالله............

بهزاد۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۲۲:۱۵

تابناک شما رو به خدا به هر کی که میپرستید حق ما رو از شرکت ... بگیرید. من چه جرمی کردم که به این .ها اعتماد کردم و ازشون اینترنت خریدم؟ همه شرکتها اینترنتشون وصله و هیچ خبری هم توی مملکت نیست ولی اینها بیخود و بیجهت نت رو قطع کردند و دارن رسما با بهانه واهی از ما دزدی میکنند. دفعه قبلی هم بعد از ده روز که وصل شد همه ی شرکتها کلی زمان و حجم برای جبران دادند ولی‌... فقط یک گیگ یکروزه داد‌ الان من از چهارشنبه غلط کردم و اینترنت رایتلم رو شارژ کردم و از فرداش اینها نت رو قطع کردند. هیچ مرجعی نیست به داد ما ملت برسه و حقمون رو از اینها بگیره؟ دزدی علنی و آشکار و راحت.

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۲۱:۵۶

چارچوب درسته نه چهار چوب

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۲۱:۳۸

ارزوی ترامپ هر چی که بود
بلد نبودن خرج و مخارج تو تحریم کمر ما مردمو شکست

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۲۱:۳۵

تجسم کنید که دلار پنجاه تومن بشه،اون وقت نعمت بخش (دبیر انجمن تابوت سازها)سریعا میاد تو گفتگوی ویژه ی خبری و میگه پراید و دیگر تابوت های این دو تابوت ساز باید بشه فلان قیمت،سریع خودشون را با قیمت دلار ،هماهنگ می کنند.

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۲۱:۲۲

اینکه میگوییم ترامپ از مواضع خودش کوتاه خواهد آمد و به برجام باز خواهد گشت گفتار درمانی بیش نیست مردم عزیز در آینده نزدیک شاهد خواهند بود که نه دولت جمهوری اسلامی از مواضع خود کوتاه خواهد آمد و نه آمریکا و در نهایت پس از انتخاب مجدد ترامپ به رئیس جمهوری آمریکا تحریمها تا پنج سال دیگر کماکان طی طریق خواهد نمود در این مدت پنج سال اقتصاد ایران با سوء مدیریت ها در وضعیت بحرانی قرار خواهد گرفت و هر سال ماشاهد اعتصابات مانند سالهای گذشته خواهیم بود سفره مردم به شدت کوچک خواهد شد و یک عده مردم صحیح العمل به شدت فقیر و یک عده دلال و نان به نرخ روز خور ثروتمند ، مردم اعتماد خود را نه تنها بهدولتهای بعدی بلکه به خود را از دست خواهد داد بازارهای جهانی را به علت عدم حضور به مرور از دست خواهیم داد پس از ترامپ مجددا دمکراتها مجددا روی کار خواهند آمد و مجددا بحث در خصوص توافق و چانه زنی صورت خواهد گرفت آین بار با توجه به اینکه تحریمها کارساز بوده دمکراتها از آن به عنوان برگ برنده استفاده خواهند کرد و ایران که به شدت ضعیف شده به شروط سر تسلیم فرود خواهد آورد مجددا بحث جهاد اقتصادی مطرح خواهد شد و ما دوباره از صفر شروع خواهیم کرد به بازسازی کشور راهی که شاید حداقل پنجاه سال دیگر به طول بیانجامد

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۲۱:۱۲

یعنی این دوستان واقعا ایمان دارن که مردم احمق هستن، و ما هر چی بگیم باور میکنن
اینکه دلار 40 سال بالا میره کار ما نیست، کار اوناست
اینکه 4 سال دوم همه رئیس جمهورها یهو قیمتها نوسان پیدا میکنه کار ما نیست، کار اوناست
آمریکا و ژاپن هم که از گرسنگی فقر شدید دنبال مذاکره با ما هستن، چون نصف اقتصاد دنیا دست ما هست، و نا تحت فشار نیستیم.!

سعید۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۲۰:۳۲

متاسفم که یک چنین افرادی نماینده مجلس شدند

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۲۰:۲۷

سود بالا رفتن نرخ ارز به جیب ترامپ نمیره که آرزوی گران شدنش را داشته باشه،

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۲۰:۱۱

در سیاست گذاری مسولین مردم و منافع ملی هیچ جایگاهی ندارد در عوض اولویت سیاست تامین منافع عده ی کمی هستند که در چند سال گذشته دلار دولتی دریافت کرده و از تعقیب قضایی نیز مصون مانده اند تا زمانیکه این رویه اصلاح نشود هیچ امیدی به بهبود وضعیت نداشته باشیم

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۲۰:۰۵

یعنی داری






آهان گرفتیم . دارید میگید وقتیکه دلار 2 تومنی شده 12 تومن خیلی کمه !هنوز جا داره تا 50 تومن . بابا چی هستید شما

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۲۰:۰۴

شما مشكل حذف حرف " الف" از سر تيتر گزارش هايتان را حل كنيد ، مشكل دلار خودش حل ميشه !!!!! آمريكه رو " مريكا" نوشته و آبه رو " به " !!!!

گودرز۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۹:۵۳

یادم میاد در زمان ریاست جمهوری کلینتون نقل قول بود هدف رییس جمهور امریکا دلار برابر دوهزار تومان شود الان که نقل قول ترامپ دلار ۵۰ هزار تومان شود این ارزو نیست بلکه با این سیاست اقتصادی کشور ما احتمال رسیدن بقیمت ارزو شده دست یافتنی است پس این ارزوی براورده شدنی است

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۹:۵۳

این چیزا که میگه در کشورهای دیگه کاربرد داره اینجا یارانه انرژی رو حذف کنن مثلا بنزین رو بکنن لیتری ۱۳۰۰۰ تومان گاز و بقیه هم همین جور مشکل حل میشه؟ شما یه چیزی شنیدی البته درسته ولی نه برای این کشور .

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۹:۵۱

خیلی وقته از پنجاه هزار گذشته،درامدوزندگی خودتان را حساب نکنید...خداشاهده تورم وخرید امورات زندگی‌و‌‌‌...من کارگر خیلی بیشتراز این حرفهاست وقتی به قدرت خریدم نگاه میکنم انگار دلار شده دویست هزار

امیر۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۹:۴۷

آدم نمیدونه از کجای این مقاله شروع کنه که مثل یک کلاف درهم تنیده از ادعاها و تحلیل های اشتباه هست!

اولا که دلار عملا همون ۵۰ هزار تومن یا حتی بیشتر هست! وقتی دولت با زور داره دلار رو کنترل میکنه و شما هر چقدر دلار بخوای گیرت نمیاد یعنی قیمت الان قیمت واقعی نیست! قیمت واقعی دلار یا بهتر هست بگیم ارزش واقعی ریال وقتی مشخص میشه که دولت کنترل رو به بازار عرضه و تقاضا بسپاره تا قیمتها بصورت طبیعی مشخص بشوند.

دوما رشد اقتصادی کشورها رو نمیشه با هم بصورت مستقیم مقایسه کرد. رشد اقتصادی هر کشوری رو باید نسبت به سالهای گذشته آن کشور مقایسه کرد. برای مثال کشوری که فقیر است و هیچ مدرسه ای ندارد اگر دو تا مدرسه بسازد رشد ۲۰۰ درصدی داشته در حالیکه کشور صنعتی که یک میلیون مدرسه دارد اگر دو تا مدرسه بسازد رشد صفر درصدی داشته!!! متوجه شدید؟ ژاپن یک کشور صنعتی پیشرفته میباشد که مردمش در فقر و گرسنگی نیستند اما چین یک کشور در حال توسعه میباشد که تازگی طبقه متوسط پیدا کرده و اکثر مردم آن در فقر و فلاکت زندگی میکنند. معلوم است که رشد اقتصادی چین بسیار بالا خواهد بود!

سوما مگر ترامپ یکسال در برجام باقی نماند و کل یک سال رو هر روز هشدار میداد که بیایید مذاکره بکنیم و اگرنه از برجام خارج میشم؟ خوب همین حرف شما که میگویید آمریکا باید به برجام برگرده تا مذاکره کنید نشون میده تحریم های آمریکا اثر کرده چون شما از موضع قبلی خودتون برگشتین. حالا آمریکا چه دلیلی داره وقتی تحریم ها اثر داره به برجام برگرده؟ عقل حکم میکنه که اول مذاکره بکنن تا اون چیزی که میخوان رو بدست بیارن و بعد تحریم ها رو بردارن!

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۹:۴۶

خدایا ما گرفتار چه افرادی شده ایم خدایا یا مسئولین را بیدار کن یا ما را نابود کن این وضعیت قابل ادامه دادن نیست

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۹:۴۵

من هنوز در بند آن حرف کارشناس مانده ام که اوضاع ژاپن از نظر اقتصادی خراب است و وضع ترامپ از نظر سیاسی و هر دو هم به کمک ایران نیاز دارند واقعا توهم حد و مرز نمی شناسد

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۹:۴۰

همه سیاست این مسئولان فقط مشکلات کشور را به گردن دیگران انداختن است اما همه فک و فامیل و بستگان خودشان را به آمریکا اروپا می فرستند و خودشان هر روز کاخ پشت کاخ می سازند هر سال وضع مردم ایران را بدتر کردند اما جیب خودشان و شکم هایشان فربه تر شد خودشان که کنار می روند نوبت بچه ها و نوه نتیجه و داماد و باجناق و ... می رسد و این فساد و نابودی و ویرانی و فقر در کشور تا این حضرات هشتند ادامه دارد.

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۹:۳۱

آقایان و خانمهای دولتی کشور را در هر زمینه ای به گل نشانده اید مردم به چه زبانی باید به شما بگویند دست از سر این ملک و ملت بردارید؟ شما دغدغه منافع این ملک و ملت را ندارید همه مردم این را فهمیده اند.

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۹:۲۳

اگر خوب دقت کنید. ارزش دلار همان ۵۰هزار تومان است. ترامپ کار خودشو انجام داده شما غافلید.

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۸:۵۳

ترامپ بداند که محال است قیمت دلار پیش از انتخابات اسفند به ۵۰ هزار تومان برسد

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۸:۴۵

این بنده خدای از دنیا بی خبر واقعا عضو کمیسیون امنیت ملی هستش؟؟!! خدا رحم کنه هرکشوری چهارتا سیاستمدار اینجوری زاشته باشه نیازی به هیچ دشمنی نداره!! بیچاره پس ترامپ و ژاپن تا حالا خبر نداشتن بدجوری لنگ مذاکره با این نوابغ هستن!!

امیر۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۸:۴۳

سخنگوی دولت میاد میگه دولت پول نداره هیچ کس هم نفت ما رو نمیخره بعد این آقا میاد میگه آمریکا نتونست فروش نفت ما رو به صفر برسونه!!!!!! دروغ هم میخواید به مردم بگید لطفا اول با هم هماهنگ کنید

رضا۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۸:۳۱

اگر عوامیون سیاست باز دست از سر اقتصاد بر ندارند،یارانه های انرژی و غیره حذف نشود و قیمت خدمات دولتی ازاد نشود،نرخ سود بانکی و افزایش حقوق تا ۲ درد در سال برای کنترل نقدینگی کاهش نیابد ، بزودی دلار ۵۰ و ۱۰۰ هزار تومانی را هم زیارت خواهیم کرد برادر اقتصاد علم است نه صندوق آرزوها

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۲۰:۰۵

شما نام صندق آرزوهای خود را علم اقتصاد گذاشته اید

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۲۰:۰۴

آقای اقتصاد دان نسخه نویس مشکل همین نسخه ها سرمایه داریه که روحانی داره اجرا میکنه و بیچاره کرده مردمو

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۲۰:۰۱

ببخشید دولت روحانی پس چیکار داره میکنه ؟

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۲۰:۰۰

این نسخه ها امثال تو وضعیت مردمو اینطوری کرده . تاکتیکتون هم بازی با روح و روان مردمه

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۹:۵۹

پس دولت چیکار کرده تو این چند سال مو به مو دستورات
اقتصادی نئولیبرالی امثال تورو داره اجرا میکنه . این نسخه ها اقتصادی تو و نیلی دولت رو پولدار و مردم رو بیچاره کرده

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۸:۲۲

وقتی تحلیل عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس از روابط بین الملل این باشه دیگه هیچ شکی نمی مونه که چرا اوضاع مملکت به این شکل هست .واقعا باعث تاسفه .

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۸:۲۰

مگه روحانی نگفت خوشحال شدیم یک کشور نق نقو از برجام خارج شد؟ دیگه چشه اینقدر به این و اون التماس می کنه دوباره به برجام برگردند؟ خودش و روسیه آنرا ادامه بدهند.

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۸:۱۸

کلیپ راهکار رییس جمهور برای کاهش الودگی هوا را ببینید می فرمایند ما باید چیزهایی که الودگی هوا رو افزایش می دهند به هر طریقی شده رفع مشکل کنیم اگر برای همه مشکلات کشور ایشون همینطوری راه حل دارن دلار پنجاه هزار تومانی روزی ارزوی ما خواهد بود شک نکنین

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۸:۱۶

ترامپ تحریم کرد و شما مذاکره نکردید

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۸:۱۱

این نماینده مجلس ( جناب بیگی ) در تیم همراه رئیس جمهور به ژاپن بوده یا تصورات خود را بیان کرده است . سطر آخر گفته که مذاکره و برداشتن تحریم ها . آیا ایران پیش شرط خودش یعنی لغو تحریم ها را قیل از مذاکره برداشته یا خیر . اگر منفی است سفر رئیس جمهور مانند سفر نخست وزیر ژاپن بی نتیجه بوده و فقط گردشگری به حساب میاید .

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۸:۰۷

دلار که با این همه مشقت به دست می آید، اگر ارزان تر از قیمت واقعی اش توسط دولت به فروش برسد، نشانه بی‌خردی کامل و سقوط هرچه سریعتر اقتصاد است. اغلب کسانی که خریدار دلار ارزان هستند، به دنبال خروج مابقی ارزهای کشور هستند که بتوانند با دلار ارزان در خارج سرمایه گذاری کنند.

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۲۱:۳۲

دقیقا هم همینه! دلار رو به صورت محدود و مثل بنزین به شکل سوبسیدی در اختیار مردم قرار میدن. الان دیگه هر فرد عادی هم میفهمه که قیمت دلار ۱۳ یا ۱۴ تومان نیست و حداقل دو برابر هست! اولا که اگر قیمت دلار واقعا این بود الان هر کسی میتونست هرچقدر میخواد دلار بخره نه اینکه مثل بنزین سهمیه بندی باشه! دوما قیمت اجناس رو که با خارج مقایسه میکنی میبینی که همه چیز با قیمت دلار نزدیک ۳۰ تومان حساب شده! و داریم اجناس رو با قیمت دلار ۳۰ تومانی میخریم!

خويي۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۸:۰۷

بهتر است بنويسيد ارزوي كاسبان تحريم ودولت محترم براي جبران كسري بودجه

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۷:۵۷

ازعزیزان خواهش میکنم با دقت به این تحلیل توجه کنند.
مردم عزیز ومحترم فکر میکنند دارن محصولات رو با دلار ۱۳۰۰۰تومانی میخرند.اما من براتون محاسبه میکنم دلار قیمتش همین الان بالاتر از ۲۵۰۰۰ تومان و شما فکر میکنید دارید برای دلار ۱۳۰۰۰ تومان پرداخت میکنید.قیمت هرکیلو گوشت در امریکا بطورمتوسط ۳ دلار هست .الان تو هایپر گوشت روز و گرم رو ۱۰۰ تا ۱۱۶۰۰۰ تومان فروخته میشه .در نتیجه اگر ۱۰۰۰۰۰ تومان را تقسیم بر قیمت گوشت در امریکا که ۳ دلار بکنید عدد ۳۳۰۰۰تومان بدست میاد .یعنی شما دارید گوشت رو با دلار ۳۰۰۰۰ تومانی میخرید.حالا قیمت سانتافه در ایران حدود ۹۴۰میلیون .قیمت ارزی در خارج ۲۷۰۰۰ ۳۰۰۰۰ دلار .خوب حالاگر قیمت سانتافه در ایران رو تقسیم بر قیمت ارزی بکنید حداقل عدد دلاریش ۳۱۰۰۰ تومان بدست میاد .پس فکر نکنید دلار ۱۳۰۰۰ تومانه .چشماتون رو باز کنید.

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۹:۳۱

گوشت در امریکا بین ۷ تا ۱۰ دلار

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۷:۳۱

تو عالم خواب و رویا فکر دلار بالای ده هزار تومنی را هم کسی نمی کرد چه برسد به سیزده هزار و هر اتفاقی دور از ذهن نیست ...

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۷:۲۷

از شما ممنونیم که نگذاشتید ترامپ به آرزویش برسد.!""""
حرف مفت زدن در این کشور هیچ هزینه ای نداره.

محمد۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۷:۲۷

ارزوهای و تدبیر خودتون رو بحساب دشمنان بیخیال نگذارید, این بی لیاقتی های شماهاست که نتیجه ای غیر از دلار ۵۰ ۱۰۰ هزارتومن و بیشتر رو حتما رقم خواهد زد و دیگه بعد چهاردهه روسیاهی در مسیولیت فرار به جلو و پیش بینی تضمینی ره بجایی نمیبرد.
واقعا اگه نگران هستید برای جلوگیری از امر, راه حل بسیار ساده ای وجود داره, انهم استعفا مسولان و واگذاری مسولیت ها به جوانان است که خود مسول زندگی خود باشن نه یه عده مسول که برای بیان یه جمله باید چند بار اون رو غلط غلوط تکرار کنن حالا کی میفهمه چی گفتن بماند ولی چه کاری براساس حدسیات حرف او انجام میدهند ؤامصیبتا

Mohammad Reza Hamidi۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۷:۱۹

ثانيه ها را ميشمارم كه وقتش برسه و باصداي بلند بگم:٨سال ذلت و بيچارگي و دوران چشم به دست كدخدا داشتن تمام شد
علي بركه الله

بهزاد۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۲۱:۰۸

یه جوری میگی انگار این خانه همیشه بهشت بوده غیر از دوره روحانی . نه داداش دوره قبلی بدتر بود. دوره بعدی هم بدتر خواهد شد‌

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۸:۵۹

هادی جان،این دولت از نظر خیره شدن به دست کدخدا بی رقیبه.

هادی۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۸:۱۶

دقت کردی هر هشت سال یه بار همینو میگیم

ایرانی۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۷:۱۷

خاشقچی دلم برات تنگ شده

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۲۳:۵۶

خاشفچی
خاشفچی
استراماچونی
استراماچونی

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۷:۱۴

مگر دلار 70 ریالی نشده 130000 ریال باز هم با مسخره بازی مطلب می نویسی

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۷:۰۳

حالا الان ترامپ اومده قبلا هم ترامپ بود؟ دلار 7 تومن چطور به 4 هزار تومن ریسید؟ ترامپ بود؟
بنذار گردن ترامپ و بی عرضگی خود را توجیه کن

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۷:۰۳

ناگفته نماند این تحلیل جناب سفیره که نان خورجناب روحانی است.تحلیل آبکی...

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.