خبر
مهاجم محبوب فرهادمجیدی، به استقلال پیوست
این بازیکن در صدر لیست خرید مجیدی قرار داشت و حالا می تواند ضلع سوم دیاباته و قائدی در خط آتش آبی ها باشد.
ارسلان مطهری سرانجام به استقلال پیوست.
به گزارش تابناک ورزشی، ارسلان مطهری مهاجمی که مورد علاقه فرهادمجیدی سرمربی استقلال بود، با عقد قراردادی به مدت یک سال و نیمه به استقلال پیوست. این بازیکن در صدر لیست خرید مجیدی قرار داشت و حالا می تواند ضلع سوم دیاباته و قائدی در خط آتش آبی ها باشد.
به نقل از باشگاه استقلال، ارسلان مطهری، مهاجم ۲۶ ساله پیشین ذوبآهن با عقد قراردادی یک سال و نیمه به جمع شاگردان فرهاد مجیدی پیوست. مطهری سابقه بازی برای تیمهای نفت تهران و تراکتور را هم در کارنامهاش دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
مطمئن باشيد هم استقلال و هم فرهاد مجيدي به طرز فجيعي در اين فصل نابود خواهند شد و با يك تير دو نشون خواهند زد.همانگونه كه وزير ورزش قول داده.
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.