مرجعیت عالی دینی عراق: وخامت مشکلات به مداخله‌های بیشتر در امور کشور می‌انجامد

مرجعیت عالی دینی امروز (جمعه) تاکید کرد که تعدی‌ها و نقض حاکمیت بخشی از پیامدهای بحران است.
کد خبر: ۹۵۰۵۷۲
|
۲۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۷ 10 January 2020
|
3404 بازدید

مرجعیت عالی دینی امروز (جمعه) تاکید کرد که تعدی‌ها و نقض حاکمیت بخشی از پیامدهای بحران است.

به گزارش ایسنا، به نقل از سومریه نیوز، آیت الله سید علی سیستانی، مرجعیت عالی قدر عراق خواهان انجام اصلاحات بر اساس نقشه راهی شد که برای پایان دادن به بحران در مورد آن صحبت کرده بود.

وی با تاکید بر آنکه تعدی‌ها و نقض حاکمیت بخشی از پیامدهای بحران است، تصریح کرد که وخامت مشکلات به مداخله‌های بیشتر در امور کشور می‌انجامد.

مرجعیت عالی دینی عراق نسبت به شدت گرفتن بحران و از دست دادن کشور در نتیجه نزاع‌های داخلی هشدار داد و تاکید کرد که تمامی طرف‌ها باید دوشادوش یکدیگر تلاش کرده و از منافع شخصی خویش دست بردارند.

وی تاکید کرد که باید فرزندان عراق بر این کشور حکمرانی کنند و افراد غریبه نقشی در تعیین سرنوشت کشور نداشته باشند.

مرجعیت عالی دینی با بیان اینکه جنگ‌ها دیگر کافی است، تصریح کرد که طرف‌ها باید به سطح مسئولیت‌پذیری ملی برسند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت