آخرین خبرقلعه‌نویی: بدترین فیفادی عمرمان را داشتیم
5بازدید
۸

اطلاعیه بیمارستان جم درباره وضعیت محمدرضا شجریان

بیمارستان «جم» طی انتشار اطلاعیه‌ای هواداران استاد محمدرضا شجریان و دوستداران موسیقی ایرانی را از آخرین وضعیت بیماری محمدرضا شجریان مطلع کرد.

اطلاعیه بیمارستان جم درباره وضعیت محمدرضا شجریان

 

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، هیئت مدیره بیمارستان «جم» درباره وضعیت فعلی محمدرضا شجریان اطلاعیه‌ای صادر کرده است.

در اطلاعیه شماره چهار بیمارستان «جم» آمده است: در راستای اطلاع‌رسانی به مردم هنردوست و هم‌میهنان عزیز به استحضار می‌رساند،‌ شرایط بالینی ایشان درحال حاضر پایدار بوده و باتوجه به بهتر شدن شرایط ریوی و قلبی، فعلا از دستگاه ونتیلاتور (کمک تنفسی) جدا شده و تنفس خود به خودی داشته و فقط توسط ماسک اکسیژن دریافت می‌نمایند ولی جهت مراقبت بهتر و بیشتر نیازمند ادامه بستری در بخش مراقبت‌های ویژه می‌باشد.

محمدرضا شجریان، خواننده پیشکسوت موسیقی ایرانی که سالهاست درگیر بیماری است، طی روزهای گذشته به دلیل وخامت حالش در بیمارستان «جم» بستری شده بود که این اتفاق دوست‌داران و هواداران او را نگران کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۰۵ ۱۸:۴۰

برام خیلی جالبه بیشتر کسانی که دم از ایشان می زنند حتی یک تراک از موسیقی ایشون در خودرویشان ندارند :))))

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۰۵ ۱۸:۳۷

ول کن بابا مردم دارن از کورونا می میرن تو دنبال چی هستی

محمد۱۳۹۸/۱۲/۰۵ ۱۸:۰۸

خدا سلامتی بدهد استاد

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۰۵ ۱۷:۲۶

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ای بزرگ مرد قهرمان مردمی.

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۰۵ ۱۷:۲۳

شکر خدا

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۰۵ ۱۷:۲۰

ولمون کن تابناک با این خبرهای حاشیه ای

یک مهندس ساده۱۳۹۸/۱۲/۰۵ ۱۷:۱۹

سلام
خدا به جناب شجریان سلامتی و طول عمر با عزت عنایت فرماید و ما را دوباره به شنیدن صدای ایشان توفیق!
منتها شایعه ی فوت ایشان در روز انتخابات را ضدانقلاب در شبکه مجازی پخش کرد که بتواند بهره برداری کند.
الان هم می خواهند با فوت سازی از سلبریتی ها و برگزاری تشییع جنازه چند صد هزار نفری ( البته خیلی بشن 10 هزار نفر) سعی در شست و شوی رفراندوم تشییع جنازه ی شهید بزگوار حاج قاسم کنند.
مراقب باشیم با فوت سازی سلبریتی ها اسیر دام ضد انقلاب نشویم

ناشناس۱۳۹۸/۱۲/۰۵ ۱۷:۱۳

سلام.مگر خون این اقا رنگینتراز خون سایر بیماران است که ۲۴ساعته اظلاع رسانی میکنند خدا همه مریض ها شفا بده اینهم مثل بققیه احاد جامعه.چه برتری نسبت به بقیه دار حالا یکی اواز میخونه یکی پاکبان و یا پزشک میشه ایا شما یرای روند بهبودی یک پاکبان اینطور دنبال میکنید ؟چقدر مرتبه گرایی میکنید تابی جون

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.