آخرین خبرهشدار منابع آمریکایی درباره احتمال حمله ترامپ به ایران
1بازدید
۰

توصیه لاریجانی به وزرای کشور و بهداشت درباره کرونا

رییس مجلس گفت: تمام توان مجموعه‌ها در دولت و دیگر بخش ها می بایست هماهنگ شده و در خدمت کمک به جلوگیری از شیوع و ریشه‌کنی کرونا در آید و گزارش اقدامات انجام شده به مردم داده شود.

توصیه لاریجانی به وزرای کشور و بهداشت درباره کرونا

به گزارش تابناک به نقل از فارس، علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی در دیدار وزرای کشور و بهداشت، ضمن دریافت آخرین گزارش ملی از روند شیوع کرونا و اقدامات پیشگیرانه و مقابله ای با آن، بر هماهنگی کامل و صد در صدی کلیه دستگاه ها در فاز جدید مبارزه با این بیماری تاکید کرد.

لاریجانی با اشاره به ضرورت هماهنگی همه دستگاه‌ها در موضوع مقابله و پیشگیری بیماری کرونا گفت : تمام توان مجموعه‌ها در دولت و دیگر بخش ها می بایست هماهنگ شده و در خدمت کمک به جلوگیری از شیوع و ریشه‌کنی این بیماری در آید و گزارش اقدامات انجام شده به مردم داده شود.

وی بررسی های میدانی در استان ها و دریافت بهنگام اطلاعات دقیق از نیازمندی های مردم و مراکز درمانی را لازمه تصمیم گیری هماهنگ در مقابله با کرونا دانست و افزود: تجمیع همه ظرفیت های کشور برای ارائه هر چه روان تر خدمات بهداشتی، درمانی و دارویی، نیازمند دو اصل هماهنگی صد در صدی و سرعت عمل در هر دو سطح ملی و استانی است.

رئیس مجلس، ترمیم و جبران افت شماری از کسب و کارها در کشور به دلیل شیوع کرونا را ضروری دانست و تأکید کرد: حمایت از کسب و کارها در شرایط فعلی باید در ستاد اقتصادی دولت پیگیری شده و تمهیدات ویژه و هدفمندی برای آن اندیشیده شود.

وی همچنین با توجه به احتمال سفر برخی از شهروندان در این ایام از وزرای کشور و بهداشت خواست تا با همکاری صداوسیما هشدارهای لازم را در این خصوص به مردم ارائه دهند.

همچنین، عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور و سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ابتدای این دیدار، گزارش مشروحی از آخرین تحولات در مورد بیماری کرونا و تدابیر انجام شده در سطح کشور به رییس مجلس شورای اسلامی ارائه کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.