همهمان درباره ویروس کرونا و بیماری کووید19 اطلاعات جسته و گریخته زیادی داریم اما از آنجایی که شیوع این ویروس عالمگیر شده و هنوز تلاشها برای یافتن درمان و ساختن واکسن آن به نتیجه قابل اتکایی نرسیده، بهتر است که بیشتر در این باره بیاموزیم و به دیگران هم آموزش دهیم.
به گزارش «تابناک»، در آستانه نوروزی که با ویروس کرونا عجین است، یکی از مهمترین سوالهای پیش روی بسیاری از مردم، خطرناک بودن یا نبودن آجیل است. اینکه آیا راهی هست که بی دغدغه و نگرانی آجیل بخوریم؟
کوروش صمدپور، متخصصان تغذیه و رژیم درمانی در این باره میگوید: آجیلهای باز و بسته بندی شده مانند بادام، پسته، تخمه و ... به هیچ عنوان از دست فروشان خریداری نشوند و برای خرید و تهیه انواع آجیل بهتر است به مراکز و فروشگاههای معتبر مراجعه کنیم.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی افزود: ویروس کرونا به حرارت بالای ۳۵ الی ۴۰ درجه حساسیت دارد و برای اینکه آن را به صورت کامل نابود کنیم، میتوانیم با قرار دادن ظرف آجیلهایی مانند بادام، فندوق، پسته، گردو و ... به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۴۰ درجه این کار را انجام دهیم و حتما به یاد داشته باشید که حرارت دادن به آنها هیچ مشکلی ایجاد نمیکند.
وی در پایان توصیه کرد: از آن جایی که ممکن است ماندگاری آجیل مشکل ساز شود؛ بنابراین نباید به هیچ عنوان آن را به مقدار زیاد در حرارت قرار داد و بهتر است تنها به اندازه مصرف دو تا سه روز قرار داد.