آخرین خبرحمله تند کیهان به علی دایی و عادل فردوسی‌پور
14بازدید
۰

فوت یک نفر بر اثر سقوط از پاراگلایدر در کرمان

حادثه سقوط یک دستگاه پاراگلایدر در ارتفاعات سایت پروازی سلطان پیرغیب سیرجان موجب جان باختن یک جوان شد.

فوت یک نفر بر اثر سقوط از پاراگلایدر در کرمان

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، نبی‌الله حیدرپور اظهار کرد: عصر امروز یکی از خلبانان پروازی پاراگلایدر سیرجان به نام مهدی اسکندرزاده ۳۳ ساله با پرواز خود در سایت سلطان پیرغیب پس از دقایقی پرواز در منطقه سقوط کرد و بر اثر جراحات وارده جان باخت.

مسئول اورژانس ۱۱۵ سیرجان افزود: این خلبان در سایت پروازی یاد شده مشغول عملیات پرواز در ارتفاع ۱۰۰ متری بود که بر اساس اطلاعات جمع‌آوری شده به علت شدت باد، بال پاراگلایدر دچار ریزش شده و به همین علت تعادل خود را از دست داده و به دیواره سایت که صخره‌ای بوده برخورد و سقوط می‌کند.

شایان ذکر است؛ تیم پاراگلایدر سیرجان با فعالیت مستمر دارای ۳۰ نفر خلبان پرواز است که به گفته جمعی از این خلبانان سایت یادشده نیازمند استقرار ایستگاه هلال‌احمر است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.