آخرین خبرگرینلند به توافقنامه امنیتی با آمریکا رای داد
3بازدید

حکم سنگین فیفا علیه رقیب عربستانی استقلال

باشگاه الاهلی در سال ۲۰۱۹ گویدو را برکنار کرد. این سرمربی آرژانتینی به فیفا علیه این باشگاه شکایت کرد و خواستار مبلغ فسخ قراردادش شد. در نهایت فیفا حکم خود را به نفع این سرمربی داد.

فدراسیون جهانی فوتبال باشگاه الاهلی عربستان را به پرداخت یک میلیون و ۲۰۰ هزار دلار به سرمربی سابقش محکوم کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، به نقل از سایت «اسپورت ۲۴» عربستان، فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) باشگاه الاهلی را به پرداخت یک میلیون و ۲۰۰ هزار دلار به گویدو، سرمربی سابق آرژانتینی‌اش محکوم کرد.

باشگاه الاهلی در سال ۲۰۱۹ گویدو را برکنار کرد. این سرمربی آرژانتینی به فیفا علیه این باشگاه شکایت کرد و خواستار مبلغ فسخ قراردادش شد. در نهایت فیفا حکم خود را به نفع این سرمربی داد. الاهلی یکی از رقبای استقلال در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا است. بازی رفت این دو تیم با نتیجه ۲ بر یک به نفع تیم سعودی به پایان رسید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

شایان۱۳۹۹/۰۲/۲۵ ۱۵:۰۴

این کجاش برای الاهلی حکم سنگینیه؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.