آخرین خبرواکنش حزب‌الله لبنان به ادعای دولت الجولانی
4بازدید

بازگرداندن زنان بدحجاب از سفرهای زیارتی

در ادامه اين بخشنامه با تذكر جدي در مورد معضل حمل مواد مخدر به كشور عربستان آمده است: دفاتر زيارتي بايد به هنگام ثبت نام زائران و پس از آن قوانين سخت عربستان در خصوص مواد مخدر را متذكر شوند.

رئيس سازمان حج وزيارت در بخشنامه‌اي به مديران كاروان‌هاي عمره، نكات مهمي از جمله برخورد قاطع با معتادان به موادمخدر و زنان بدحجاب را اعلام كرد.

در اين بخشنامه كه به امضاي علي‌ليالي رئيس سازمان حج و زيارت رسيده، آمده است: مديران راهنما مكلف هستند در جلسات، توجيهات لازم را به زنان بدحجاب ارائه كنند. سازمان حج و زيارت از مجاري قانوني مجوز بازگرداندن اينگونه افراد را در هرمقطع سفر به كشور دريافت كرده است.

در ادامه اين بخشنامه با تذكر جدي در مورد معضل حمل مواد مخدر به كشور عربستان آمده است: دفاتر زيارتي بايد به هنگام ثبت نام زائران و پس از آن قوانين سخت عربستان در خصوص مواد مخدر را متذكر شوند.
 
به زائران يادآوري شود كه به هر ترفندي از مرز هوائي عربستان عبور كنند در فرودگاه جده و مدينه به دام مي‌افتند و مجبورند مدت طولاني را در زندان‌هاي عربستان با شرايط نامساعد سپري كنند.

در اين بخشنامه بااشاره به همكاري مسئولان ستاد مبارزه با مواد مخدر، حضور ماموران اين ستاد در فرودگاه و برخورد توجيهي در با دستگيرشدگان در سالن ترانزيت فرودگاه مورد تاكيد قرار گرفته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.