آخرین خبرقمیت خودرو در بازار امروز 11 آبان ماه
3942بازدید

تبليغ دين مسيحيت در جمهوري آذربايجان

شبكه تبليغي مسيحيت به صورت 24ساعته صحنه‌هايي در رابطه با روي برگرداندن شهروندان آذربايجان و تركيه از دين اسلام و پيوستن آنها به مسيحيت نشان مي‌دهد .

شبكه تلويزيوني «ECTV» با هدف گسترش دين مسيحيت در جمهوري آذربايجان آغاز به كار كرد.

به گزارش ايسنا، اين شبكه تلويزيوني توسط ماهواره "يورو ست" برنامه‌هاي خود را از طريق شبكه كابلي به زبانهاي آذربايجاني و تركي براي مشتركان پخش مي كند.

شبكه تبليغي مسيحيت به صورت 24ساعته صحنه‌هايي در رابطه با روي برگرداندن شهروندان آذربايجان و تركيه از دين اسلام و پيوستن آنها به مسيحيت نشان مي‌دهد .

همچنين در برنامه‌هاي توليدي اين شبكه خادمان مسيحي در رابطه با ويژ‌گي‌هاي دين مسيحيت براي بينندگان خود توضيح مي دهند و مراسم اين عده كه در كليساهاي آذربايجان برگزار مي‌شود، به نمايش گذاشته مي شود.

مهدي محمداف، معاون شوراي نظارت بر فعاليت رسانه‌ها در آذربايجان گفت: اين شبكه تلويزيوني از اراضي آذربايجان پخش نمي‌شود، به همين خاطر اين شورا مكانيزمي براي نظارت بر آن ندارد.

وي افزود: ما نمي‌توانيم اقدامات حقوقي و فني در راستاي توقف پخش برنامه‌هاي اين شبكه تلويزيوني انجام دهيم.

محمداف تاكيد كرد: اين شبكه تلويزيوني در شهر باكو دفتري ندارد اما دليل نمي شود كه ما براي جلوگيري از پخش برنامه‌هاي آن اقدامي انجام دهيم. هر شبكه تلويزيوني حق دارد از مناطقي كه طبق قانون مجاز است، تصوير برداري كند.

اين در حالي است كه اكثريت مردم مسلمان آذربايجان با حضور چنين رسانه‌هايي در كشورشان به شدت مخالفند و خواستار برخورد دولت با تبليغات دين گرايانه غرب هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.