آخرین خبرمحسنی اژه‌ای: برای پیروزی بر دشمن باید در اقتصاد قوی شویم
0بازدید

روسیه آمریکا را ناقض حقوق بشر خواند

سخنگوی وزارت خارجه روسیه در کنفرانسی مطبوعاتی تاکید کرد اقدامات ناقض حقوق بشر آمریکا حق اعتراض در این زمینه را از آن سلب می کند.

روسیه آمریکا را ناقض حقوق بشر خواند

به گزارش «تابناک» به نقل از اسپوتنیک، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه در این کنفرانس گفت آمریکایی که خودش دست به نقض حقوق بشر می زند و در این زمینه اهمال کاری می کند حق ندارد به اوضاع حقوق بشری در کشورهای دیگر اعتراض کند.

وی در واکنش به گزارش کمیته وزارت خارجه آمریکا گفت که اهمال آشکار اصول قانون اساسی به ویژه در پی نقض های گسترده حقوق بشری در آمریکا و عدن پایبندی این کشور به حقوق بشر در قبال دیگر کشورها و مردمانشان باعث میشود واشنگتن دیگر حق اعتراض به هیچ کشور دیگری را نداشته باشد.

وی افزود: متاسفانه ما باید بگوییم نتایج گزارش ۶۰ صفحه ای این کمیته هیچ اشاره ای به تحلیل مشکلات موجود در عرصه حقوق بشر در آمریکا ندارد.

راخارووا گفت که این گزارش و نتایج آن نمونه ای از پروپاگاندای منحصر به فرد آمریکا در تقویت دیدگاه ویژه اش از مفهوم حقوق بشر است.

وی گفت: "آیا واشنگتن می تواند همچنان نقش رهبر جهان را در پیشبرد برنامه های حقوق بشر در سایر کشورها ایفا کند؟ چرا به تحقیق و گزارش نیاز دارید؟ از ما بپرسید ، ما به طور خلاصه و واضح به شما خواهیم گفت. طرح این سوال در حال حاضر و با اوضاع فعلی و ناآرامی های آمریکا مناسب است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.