آخرین خبرجنجال در روزنامه‌های امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵
1بازدید

واکنش مهاجری به عدم رای اعتماد به مدرس خیابانی

یک فعال رسانه ای اصولگرا نوشت: تندروهای مجلس عطش آرزوی دست نایافته اش برای عزل روحانی را با رای منفی به مدرس خیابانی برای وزارت صمت التیام دادند!

واکنش مهاجری به عدم رای اعتماد به مدرس خیابانی

به گزارش تابناک، محمد مهاجری در حساب کاربری خود در توئیتر در واکنش به عدم رای اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی صمت نوشت: «تندروهای مجلس یازدهم ، عطش آرزوی دست نایافته اش برای عزل روحانی را (که با اظهارنظر صریح مقام معظم رهبری بر باد رفت) با رای منفی به مدرس خیابانی برای وزارت صمت التیام دادند! تجربه نشان داده مجبورند به فردی به مراتب ضعیفتر رای بدهند. هرکه گریزد ز خراجات شهر/بارکش غول بیابان شود.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۲۲ ۱۳:۰۶

مجلس اگر مستقل باشد و دارای دلایل و منطق درست، باید بتواند روحانی را استیضاح نماید. اگر مجلس این اختیار را نداشته باشد نه در راس امور است و نه مجلس کارآمد و توانمند!!!!!×

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.