آخرین خبرمحسنی اژه‌ای: برای پیروزی بر دشمن باید در اقتصاد قوی شویم
0بازدید

بارش باران در محور‌های سه استان

رحمانی رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا گفت: بر اساس آخرین گزارش‌های دریافتی هم اکنون شاهد بارش باران در محور‌های گیلان، مازندران و اردبیل هستیم.

بارش باران در محور‌های سه استان

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا از بارش باران در اکثر محور‌های مواصلاتی سه استان خبر داد.

سرهنگ نادر رحمانی در این باره اظهار کرد: بر اساس آخرین گزارش‌های دریافتی هم اکنون شاهد بارش باران در محور‌های گیلان، مازندران و اردبیل هستیم.

وی ادامه داد: همچنین مه گرفتگی همراه با کاهش دید در محور‌های اردبیل- استارا، نیر-سراب و خلخال-اسالم اسالم استان اردبیل مشاهده می‌شود. ارتفاعات کرج-چالوس، کیاسر-سمنان و فیروزکوه نیز دارای مه گرفتگی هستند.

رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا درباره آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور نیز گفت: ترافیک در مسیر آزادراه قزوین به کرج در محدوده پایانه شهید کلانتری تا پل فردیس و در ادامه آزادراه کرج-چالوس در محدوده پل فردیس تا پل کلاک و گرمدره نیمه سنگین است.

به گفته وی سایر محور‌های مواصلاتی کشور از جوی آرام و ترافیکی روان برخوردارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.