آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

افتتاح سفارت ارمنستان در اسراییل

ارمنستان و اسرائیل در سال ۱۹۹۲ روابط دیپلماتیک برقرار کردند و دولت اسرائیل در سال ۲۰۱۷ یک سفیر غیر مقیم برای ارمنستان منصوب کرد.

افتتاح سفارت ارمنستان در اسراییل

به گزارش تابناک به نقل از بی بی سی، افتتاح سفارت ارمنستان در اسراییلسفارت ارمنستان در اسرائیل به طور رسمی در تل آویو افتتاح شده است.

، افتتاح سفارت در آستانه روش‌هشنه، سال نو یهودیان صورت می‌گیرد. آرمن سمباتیان، سفیر ارمنستان در اسرائیل سال نو یهودی را به شهروندان اسرائیل تبریک گفته است.

ارمنستان و اسرائیل در سال ۱۹۹۲ روابط دیپلماتیک برقرار کردند و اسرائیل در سال ۲۰۱۷ یک سفیر غیر مقیم برای ارمنستان منصوب کرد.

روابط اسرائیل با ارمنستان تا کنون به دلیل روابط گسترده اسرائیل با ترکیه و جمهوری آذربایجان توسعه چندانی نیافته بود

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

نادر۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۸:۲۰

دوتیغه یک قیچی ساخت امپریالیسم ، که تیغه راست آن از امپریایسم غرب و تیغه چپ آن از امپریالیسم شرق است با پیچ کلیسای مسیحی اوانجلیسم ها و مهره کنیسه دولتی صهیونیسم که امت پیامیر اسلام را بریده و خواهند برید پیداکنید دوستان جان جانی اشغالگران کفر را در بین دولت های اسلامی ؟ و امر به معرف کنید و نی از منکر که قطع رابطه بهتربن و کمترین است با دور رزیم کودک کش ارمنستان و اسراییل .

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۷:۴۲

ارمنستان سوگلی شوونیست هاست هر غلطی بکنه اشغال نداره.

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۷:۳۳

چه شد دوست و برادر گرامی تر از جان ارمنستان جان تان!!؟؟؟ خخخخخخ

علی۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۷:۰۴

اینم از کشور برادر و دوست ارمنستان خوب جواب خوبیها یمان را داد
کشتار مسلمانان آذربایجان و طویله کردن مساجد را نادیده گرفتیم که به خیال خودمان
همپیمان منطقه ای داشته باشیم این هم نتیجه بخششهای بی درو پیکرمان به ارمنستان غاصب

علی۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۶:۵۳

هر دو کشور اسرائیل و ارمنستان یک وجه مشترک دارند و آن غصب قسمتی از خاک مسلمانان هست. اسرائیل خاک اهل سنت و ارمنستان خاک شیعه را اشغال کرده اند

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۶:۴۵

دو تا رژیم اشغالگر بالاخره کنار هم امدند یکی وجودش را مدیون امریکاست ان یکی مدیون روسیه. البته توفیری به حال ارمنستان گرسنه و درپیت که با اعانه روزگار می گذراند نخواهد کرد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.