آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

ارزانی اجناس در ١٩ کشور اروپایی

متوسط تورم کشورهای عضو منطقه یورو به منفی ۰.۳ درصد رسید.

ارزانی اجناس در ١٩ کشور اروپایی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا از مرکز آمار اتحادیه اروپا، متوسط نرخ تورم در ۱۹ کشور عضو منطقه یورو در ۱۲ماه منتهی به سپتامبر با ۰.۲ درصد کاهش نسبت به رقم مشابه منتهی به ماه قبل به منفی ۰.۳ درصد رسید اما نرخ تورم هنوز در فاصله زیادی از سطح دو درصدی هدف‌گذاری شده توسط بانک مرکزی این منطقه باقی مانده است. همچنین متوسط نرخ تورم در ۱۲ ماه منتهی به سپتامبر در ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا ۰.۳ درصد اندازه‌گیری شده که ۰.۱ درصد کمتر از رقم ثبت شده ماه قبل بوده است.

در این ماه، بخش تنباکو و مواد غذایی با تورم ۰.۳۴ درصدی پیشتاز گروه‌های مختلف بوده است و مواد خدمات با ۰.۲۴ درصد در رده بعدی قرار دارد. از سوی دیگر انرژی با تورم منفی ۰.۸۱ درصدی بیشترین تاثیر را در کاهش تورم داشته است.

بانک مرکزی اروپا برای پیشبرد اهداف خود دستیابی به تورم دو درصدی را هدفگذاری کرده و باقی ماندن تورم در چنین سطحی کار کریستین لاگارد، رئیس جدید این بانک را دشوار خواهد ساخت.

در بین کشورهای عضو منطقه یورو، بالاترین تورم مربوط به لهستان با ۳.۸ درصد بوده است و پس از این کشور نیز مجارستان با ۳.۴ درصد و جمهوری چک با ۳.۳ درصد قرار دارند. از طرف دیگر کمترین تورم ثبت شده مربوط به یونان با منفی ۲.۳ درصد بوده است و پس از این کشور، قبرس با منفی ۱.۹ درصد و استونی با منفی ۱.۳ درصد قرار دارند.

در بین دیگر کشورهای اروپایی نیز نرخ تورم آلمان منفی ۰.۴ درصد، فرانسه صفر درصد، اتریش ۱.۳ درصد و هلند یک اندازه‌گیری شده است.

در بین کشورهای اروپایی که عضو اتحادیه اروپا نیستند نیز نرخ تورم ایسلند ۰.۳ درصد، سوییس منفی ۱.۱ درصد و نروژ ۱.۴ درصد اندازه گیری شده است.

منطقه یورو شامل ۱۹ کشور بلژیک، آلمان، استونی، ایرلند، یونان، اسپانیا، فرانسه، ایتالیا، قبرس، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، اتریش، پرتغال، اسلوونی، اسلواکی و فنلاند است که از یورو به عنوان واحد پولی خود استفاده می‌کنند. اتحادیه اروپا نیز دارای ۲۷ عضو است که شامل ۱۹ کشور عضو منطقه یورو به علاوه بلغارستان، مجارستان، لهستان، دانمارک، سوئد، کرواسی، جمهوری چک و رومانی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۲۷ ۱۱:۵۸

ایران هم ارزش ریال ارزان شده!!!!!

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۲۷ ۱۰:۲۱

البته اگر از مسئولين ما كمك بگيرن نرخ تورمشون رشد چشمگيري خواهد داشت اخه به اينا ميگن مسئول بلد نيستن يه چالش واسه مردمشون درست كنن .

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۲۷ ۰۹:۵۷

دقیقا مثل ایران !!!!!!اینها فقط تورمشوم هزارم درصد هست ما چند هزار درصد .الان معصومی نژاد میره گزارش میده که نگاه کنید تو اتحادیه اروپا هم تورم داریم و طی یک سال گذشته هر تن تنباکو چند سنت گران شده و مردم خیلی از دست مسئولان بی کفایت عصبانی هستند خخخخ

عدالت طلب۱۳۹۹/۰۷/۲۷ ۰۹:۵۱

چه قدر نرخ تورمشان شبیه ایران است!

حسن۱۳۹۹/۰۷/۲۷ ۰۹:۲۲

عوضش ما اینجا اونقدر تورم داریم که میتونیم به کل دنیا تورم رو صادرات بنماییم.علی برکت الله هم هست که میشه به جای تورم باز صادرش کرد.

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۲۷ ۰۹:۰۳

اینا دیگه واقعا بدبخت شدن خدا به دادشون برسه با تورم منفی مگه میشه زندگی کرد . دولت باید به مستضعفان اروپایی بی تورم کمک عاجل کند.

...۱۳۹۹/۰۷/۲۷ ۰۸:۵۴

اینجا ماهم تورم داریم ....
نقطه به نقطه ....

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۲۷ ۰۸:۴۸

بیایین محل ما تو نارمک خرید کنید همه چیز به قیمت همون چند سال پیشه که ....

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.