آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

درگذشت ۳ معلم زن در ایلام بر اثر کرونا

۵ معلم و بازنشسته فرهنگی در استان ایلام از ابتدای شیوع کرونا تاکنون بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند. درگذشت ۳ معلم زن در ایلام بر اثر ابتلا به کرونا ۳ معلم زن ایلامی طی روز‌های گذشته بر اثر ابتلا به بیماری کرونا جان خود را از دست داده اند.

درگذشت ۳ معلم زن در ایلام بر اثر کرونا

 

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، معاون اداره کل آموزش و پرورش ایلام در این باره گفت: ۵ معلم و بازنشسته فرهنگی در این استان از ابتدای شیوع تاکنون بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

امیر مهردادی روز دوشنبه در کارگروه مجازی کرونا افزود: از این تعداد سه نفر از همکاران فرهنگی زن و ۲ نفر نیز مرد هستند که بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند.

وی ادامه داد: ۲ همکار فرهنگی مرد فوت شده از کارکنان بازنشسته این اداره کل هستند.

به گفته معاون آموزش و پرورش ایلام، این فرهنگیان اهل شهرستان‌های ایلام، ایوان و آبدانان هستند.

فوت سه نفر از معلمان و فرهنگیان بازنشسته این استان بر اثر کرونا مربوط به روز‌های گذشته و ۲ نفر نیز مربوط به اوایل شیوع کروناست.

پیش از این فرشته صیدی معلم ۴۵ ساله ایوانی از نیرو‌های رسمی و دبیر ادبیات مدارس متوسطه شهرستان ایوان و الله‌مراد شفیعی از نیرو‌های خدماتی بازنشسته این اداره کل بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

پیام تسلیت مدیرکل آموزش و پرورش ایلام
مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام برای درگذشت سه معلم و بازنشسته فرهنگی که اخیرا جان خود را از دست دادند پیام تسلیت صادر کرد.

در پی درگذشت حزن انگیز و تالم بار دو بانوی همکار فرهنگی، زنده‌یاد زینب عبدی دبیر الهیات و معارف اسلامی مدارس شهرستان ایلام، زنده‌یاد آذر صالحی‌پور دبیر ریاضی مدارس شهرستان ایلام و همچنین معلم پیشکسوت و جانباز دفاع مقدس حاج عبدالکریم نیکخواه، مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام پیام تسلیتی صادر کرد.

متن پیام رضا زینی‌وندمقدم به شرح زیر است:

خبر درگذشت حزن انگیز و تألم‌بار همکاران ارجمند فرهنگی، موجب تألم و تأثر فراوان شد. بی شک روح بلند این معلمان پرتلاش و والامقام نزد خداوند سبحان دارای ارج و قُرب بوده و نام و یاد آنان جاودان و زنده بر لوح دل‌ها ماندگار خواهد ماند.

اینجانب با ابراز تأثر و تألم، مصیبت وارده را به خانواده‌های محترم، همکاران و فرهنگیان استان تسلیت عرض نموده، خداوند روح پاکشان را با سرورشان حضرت فاطمه زهرا (س) محشور نماید و برای همه بازماندگان صبر و شکیبایی و اجر جزیل مسالت می‌کنم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۲۸ ۱۶:۵۳

جناب وزیر آموزش و پورش الان واقعا می تونی شب راحت و با وجدانی آسوده سر بر بالین بگذاری؟ بجای اینکه شما و معاونتان به فکر محکوم کردم آن معلم بدبخت می بودید. یک کم به رفتارها و تصمیمات غلطتان فکر می کردید . بانی و باعث مرگ مردم نشوید . الان این خسران را چگونه می توانید و می خواهید جبران کنید؟ همین الان افکار عمومی منتظر پاسختان بصورت عمومی هستند تا ببینند وجدانتان چگونه عمل خواهد کرد

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۲۸ ۱۴:۵۵

روحشان شاد واقعا، شهدای راه اموزش

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۲۸ ۱۶:۴۶

وقتی با تعطیلی مدارس میشه جلو مرگ دانش آموزان و معلمان را گرفت چرا اصرار به دایر کردن مدارس و بعد شهید انگاری کشته شده ها دارن؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۲۸ ۱۴:۳۰

آقای وزیر تحویل بگیر. حالا کلاسها عمدتا مجازی بوده اگر حضوری بود چی میشد.
فقط فکر شهریه ثبت نام مدارس غیر انتفاعی خودی ها بودید؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.