درخواست فیفا برای یک دقیقه سکوت در تمام دیدارها

فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) در بیانیه‌ای از تمامی فدراسیون‌های عضو این نهاد جهانی درخواست کرد تا به احترام درگذشت «دیگو مارادونا» در تمامی رقابت‌های هفته جاری یک دقیقه سکوت کنند.
کد خبر: ۱۰۱۷۷۸۸
|
۰۸ آذر ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۸ 28 November 2020
|
17351 بازدید
|
۱

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، دیگو آرماندو مارادونا اسطوره فوتبال آرژانتین چهارشنبه شب، دو هفته پس از انجام جراحی مغز به دلیل لخته شدن خون، براثر حمله قلبی چشم از جهان فرو بست و جهان فوتبال را در ماتم فرو برد.

براین اساس فیفا جمعه شب در بیانیه‌ای از تمام ۲۱۱ فدراسیون عضو خود درخواست کرد تا با هماهنگی تمام سازمان‌دهندگان رقابت‌ها در تمامی دیدارهای هفته جاری به نشانه احترام به مرد بی‌تکرار مستطیل سبز یک دقیقه سکوت کنند.

مارادونا که با درخشش در جام جهانی ۱۹۸۶ آلبی سلسته را به عنوان قهرمانی رساند، در سن ۶۰ سالگی دار فانی را وداع گفت.

پیکر وی در کاخ رییس جمهوری آرژانتین (کاسا روسادا) به خاک سپرده شد.

اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۹:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۸
دون دیه گوی بزرگ. روحت همیشه در آرامش خواهد بود
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟