انسداد چند محور شهری و روستایی در استان بوشهر

به دلیل بارندگی شدید و ابگرفتگی، چندین محور شهری و روستایی در شهرستان‌های دشتستان و گناوه مسدود و رفت‌وآمد در معابر شهری با مشکل مواجه گردید.
کد خبر: ۱۰۱۸۱۹۹
|
۰۹ آذر ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۲ 29 November 2020
|
13163 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، مدیرکل راهداری استان بوشهر در گفتگو با ایسنا عنوان کرد: محور ساحلی گناوه-بوشهر (شیف) مسیر رفت و برگشت به علت بارندگی شدید و آبگرفتگی مسدود شده که مسیر جایگزین آن محور بزرگراهی گناوه-برازجان-بوشهر و برعکس است.

حمیدرضا علم ادامه داد: همچنین محور‌های روستایی چاه تلخ -خواجه گیر- مال شهاب از توابع شهرستان دیلم در مسیر رفت و برگشت و محور روستایی سمیعا-رودشور از توابع شهرستان دشتستان مسیر رفت و برگشت، به دلیل آبگرفتگی مسدود هستند.

به گزارش ایسنا، به دلیل تداوم بارندگی‌ها و پیش بینی هواشناسی مبنی بر بارش باران تا اواسط روز دوشنبه احتمال طغیان رودخانه و بالا آمدن آب آن در محل پل درودگاه از توابع شهرستان دشتستان وجود دارد.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟