آخرین خبرعکس: برد یک بر صفر استقلال مقابل الشمال
1بازدید
۰

پاسخ اردوغان به اتهام "خیانت در امانت"

رئیس‌جمهوری ترکیه امروز، شنبه به اتهامات مطرح شده از سوی مخالفان درباره خیانت در امانت بعد از فروش بخشی از بورس استانبول به قطر پاسخ داد.

پاسخ اردوغان به اتهام "خیانت در امانت"
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، رجب طیب دوغان، رئیس‌جمهور ترکیه در پاسخ به مخالفانش گفت: همان اتفاقی که با شراکت در پروژه‌های صنایع دفاعی با آمریکایی‌ها، انگلیسی‌ها، آلمانی‌ها و بسیاری از کشور‌های دیگر صورت می‌گیرد، با سرمایه گذاران قطری نیز اتفاق می‌افتد نه کمتر و نه بیشتر.

رجب طیب اردوغان افزود: ترکیه گام به گام در حال نزدیک شدن به هدف خود در زمینه کشوری پیشرو در طراحی و تولید انواع موتور‌ها به ویژه در بخش هوا فضا است.

او افزود: با این پروژه‌ها، در صنعت دفاع وارد دوره جدیدی می‌شویم. صنایع موتورسازی توساش ترکیه با سرمایه گذاری‌های انجام شده در زمینه پروژه توسعه موتور، به الگویی تبدیل خواهد شد. در حال برنامه‌ریزی برای ایجاد یک سیستم هماهنگی قوی‌تر به‌وسیله صنایع دفاعی و کمیته اجرایی هستیم. در بخش صنعت نیز به مانند دیگر سیاست‌های اقتصادی بر اهداف میان مدت و بلند مدت متمرکز شده‌ایم.

پیشتر احمد داووداوغلو، رئیس حزب مخالف "آینده" رئیس‌جمهوری ترکیه را به خیانت در امانت متهم کرده بود.

داووداوغلو اظهار کرد: اردوغان در خصوص فروش ۱۰ درصد بورس استانبول به قطر برای نجات اقتصاد کشور خیانت در امانت کرد.

او از اردوغان خواست از مسیری که رفته بازگردد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.