آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

درخواست اجرت‌المثل پس از 50 سال زندگی مشترک

زني در حضور قاضي دادگاه مدعي شد كه طي 50 سال زندگي از شوهرش چيزي درخواست نكرده و حالا اجرت‌المثل 50 ساله‌اش را مي‌خواهد.

به گزارش فارس، زني با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواستي را به قاضي يكي از شعب ارائه كرد.

اين زن 80 ساله در حضور قاضي شعبه 235 اين مجتمع مدعي شد كه اجرت‌المثل 50 سال زندگي خود را از شوهرش مي‌خواهد.

وي ادامه داد: شوهرم اصلاً در طي اين 50 سال به من خرجي نداده است و من از اين وضع خسته شدم و اجرت‌المثل زندگي 50 ساله خود را مي‌خواهم.

مرد 91 ساله در دادگاه حضور داشت و گفت: من كشاورز هستم و نمي‌توانم اين اجرت‌المثل را پرداخت كنم و از همسرم مي‌خواهم كه منصرف شود.

وي بيان كرد: همسرم بسيار كم توقع بوده، او تا حالا از من چيزي نخواسته است، ولي اكنون مبلغ هنگفتي پول از من مي‌خواهد.

زن در حضور قاضي اضافه كرد: من فقط اجرت‌المثل خودم را مي‌خواهم و شوهرم بايد اين را درك كند كه طي اين همه سال من يك چيز كوچك هم از او نخواستم و حالا بايد اين اجرت‌المثل را بدهد.

قاضي اين شعبه، مرد را محكوم به پرداخت اجرت‌المثل 50 ساله زن كرد.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.