آخرین خبرسلاح جدید جهان برای پایان بحران انرژی/ برقی که داریم اما نداریم!
4بازدید
۳

عامل حمله به گردشگران خارجی به اعدام محکوم شد

در جریان این حمله یک تور لیدر اردنی و یک افسر اداره امنیت نیز که برای متوقف کردن فرد مهاجم وارد عمل شده بودند، دچار جراحت شدند.

عامل حمله به گردشگران خارجی به اعدام محکوم شد

به گزارش  تابناک به نقل از ایرنا، خبرگزاری فرانسه روز سه‌شنبه گزارش داد : یک اردنی به اتهام حمله به گردشگران خارجی در نوامبر سال ۲۰۱۹ در این کشور به اعدام محکوم شد.

 در جریان حمله یک فرد ۲۰ ساله در روز ششم نوامبر سال ۲۰۱۹/ ۱۵ آبان ۱۳۹۸ با چاقو به گردشگران خارجی، ۶ نفر از جمله سه جهانگرد مکزیکی و یک زن سوئیسی در «جرش» (یک مکان تاریخی در شمال اردن) زخمی شدند.

در جریان این حمله یک تور لیدر اردنی و یک افسر اداره امنیت نیز که برای متوقف کردن فرد مهاجم وارد عمل شده بودند، دچار جراحت شدند.

در دسامبر سال ۲۰۱۶ هم در جریان حمله به یک دژ دوران صلیبیون در شهر کرک واقع در ۱۲۰ کیلومتری جنوب امان، ۱۰ نفر جان باختند؛ در این حمله که گروه داعش مسوولیت آن را بر عهده گرفت یک گردشگر زن کانادایی به همراه هفت مامور پلیس و دو غیرنظامی اردنی جان خود را از دست دادند.

خبرگزاری فرانسه اعلام کرد: دادگاه امنیت ایالتی اردن روز سه شنبه، یک شهروند این کشور را به علت وارد کردن ضربات چاقو در سال ۲۰۱۹ به هشت نفر در یکی از مکان‌های باستانی اردن - که چهار نفر آنها گردشگر خارجی بودند - به اعدام محکوم کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۱۰/۲۳ ۱۸:۵۰

کار خوبی کردند
کسی که به توریست حمله می کنه هدفش پنچر کردن صنعت توریسم آن کشور است و باید اعدام شود که درس عبرت بشه

ناشناس۱۳۹۹/۱۰/۲۳ ۱۶:۵۲

دیروز پیامک اومده بود که برای کسب اقامت در اردن به عنوان امن ترین کشور خاورمیانه اقدام کنید!!!

ناشناس۱۳۹۹/۱۰/۲۳ ۱۶:۳۲

تو ایران که اوضاع کاملا متفاوته .....

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.