برخورد قطار مسافربری با خودرو شخصی در شیخ آباد کرج

رئیس سازمان آتش نشانی شهرستان کرج گفت: حادثه برخورد قطار مسافربری با خودرو ۲۰۶ در شیخ آباد حادثه افرین شد، این برخورد مرگبار یک کشته و یک زخمی در پی داشت.
کد خبر: ۱۰۲۷۵۸۷
|
۲۴ دی ۱۳۹۹ - ۰۰:۳۸ 13 January 2021
|
10178 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از فارس، عباس وحیدی، رئیس سازمان آتش نشانی شهرستان کرج با بیان اینکه ساعاتی پیش گزارش حادثه برخورد قطار مسافربری و یک خودرو شخصی در منطقه شیخ آباد به آتش نشانی رسید، گفت: این گزارش توسط شهروندان با سامانه ۱۲۵ انجام شد.

رئیس سازمان آتش نشانی شهرداری کرج با بیان اینکه مأموران آتش نشانی از سه ایستگاه به محل حادثه اعزام شدند، یادآور شد: یکی از سرنشینان خودرو ۲۰۶ جان خود را از دست داد و یک نفر نیز مصدوم شد.

به گفته وی فرد مصدوم تحویل عوامل اورژانس شده و فرد کشته شده نیز به کمک نیرو‌های آتش نشانی از خودرو خارج شد؛ همچنین مسیر تردد نیز با کمک نیرو‌های مستقر آزاد شده است.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟