آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

ظریف: این آمریکا بود که برجام را نقض کرد

وزیر امور خارجه ایران در توئیتر نوشت: آمریکا برجام را ترک و آن را نقض کرد. آمریکا باید به پیروی (از برجام) بازگردد.

ظریف: این آمریکا بود که برجام را نقض کرد

به گزارش «تابناک»، محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران در توئیتر نوشت: به کریستین امانپور، مجری سی‌ان‌ان گفتم که آمریکا برجام را ترک و آن را نقض کرد. ایران اقدامات جبرانی انجام داد. آمریکا باید به پیروی (از برجام) بازگردد. آنگاه ایران فوری اقدامات جبرانی را بازمی‌گرداند. جوزپ بورل - به عنوان هماهنگ‌کننده کمیسیون مشترک- می‌تواند با رایزنی با ایران و آمریکا این موارد را به دقت برنامه‌ریزی کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۱۱/۱۵ ۰۹:۰۶

شروط ایران برای بازگشت به برجام چندماه پیش: دولت جدیدامریکا باید بابت خروج ترامپ ازبرجام خسارت پرداخت کند و ترور شهیدسلیمانی رامحکوم کند وکل تحریمهارابردارد تا ماهم برگردیم
شروط ایران یک ماه پیش: دولت جدید امریکا باید کل تحریمهارابردارد تا ماهم برگردیم
ظریف امروز: همزمان با بازگشت امریکا (فقط بازگشت ونه لغوتحریمها) ما هم به برجام برمیگردیم و تعهداتمان رابطورکامل انجام میدهیم !!!!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.