آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

بازار خودروی صفر، دست دلالان است

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران اتومبیل اهواز گفت: بیشتر افرادی که خودروهای صفر خرید و فروش می‌کنند، نمایشگاه‌داران و دلالان هستند.

عبدالرضا عساکره در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به وضعیت خودروهای تولید داخل در بازار، اظهار کرد: بیشتر افرادی که خودروهای صفر خرید و فروش می‌کنند، نمایشگاه‌داران و دلالان هستند و مصرف‌کنندگان واقعی به ندرت خودروی صفر می‌خرند.

وی گفت: تعداد معاملات خودرو در بازار، زمانی که قیمت خودرو و دلار افزایشی است بیشتر می‌شود و زمانی که قیمت‌ها ثابت باشند معاملات کاهش می‌یابند که این موضوع در بازار خودروی ایران، برعکس تمام دنیا است.

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران اتومبیل اهواز با اشاره به خودروهای محبوب تولید داخل در بازار افزود: اکنون خودرو پژو ۴۰۵ اس ال ایکس با قیمت ۱۹۰ میلیون تومان، پژو پارس ال ایکس با قیمت ۲۶۰ میلیون تومان، پژو پارس با قیمت ۲۲۵ میلیون تومان و سمند ال ایکس با قیمت ۱۸۵ میلیون تومان در بازار آزاد از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

سبوس برنج شمال۱۳۹۹/۱۱/۱۸ ۱۳:۰۱

طولی نخواهد کشید خودرو هم بدرد بورس مبتلا خواهد شد



انوقت نرین جلوی اداره بوق اعتراض کنین که چرا به ما ضرر زدین

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.