آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
1بازدید

بازداشت داماد هنجارشکن در ارسنجان

رعایت نکردن مصوبه ستاد کرونا ازسوی خانواده عروس و داماد، منجر به بازداشت آنان شد.

بازداشت داماد هنجارشکن در ارسنجان
به گزارش تابناک به نقل از فارس از ارسنجان، سرپرست مرکز بهداشت ارسنجان گفت: فردی که در هفته گذشته اقدام به برگزاری مراسم عروسی برخلاف مصوبه ستاد مقابله با کرونا کرده بود، با شکایت مرکز بهداشت و دستور دادستان شهرستان به اتهام اقدام علیه بهداشت عمومی، به همراه پدر داماد و عروس احضار و بازداشت شد.

محمد دوله افزود: این خانواده با وجود تاکید مرکز بهداشت و نیروی انتظامی شهرستان مبنی بر ممنوعیت برگزاری مراسم، اقدام به برپایی عروسی کرده بودند.

وی بیان کرد: ستاد کرونای شهرستان با توجه به احتمال شیوع ویروس کرونای انگلیسی، با جدیت و قاطعیت با افرادی که اقدام به برگزاری مراسم می‌کنند، برخورد نموده و تاکنون هفت نفر از مرتکبین برگزاری مراسم عروسی و عزا، به ۶ ماه حبس تعزیری و یا احکام جایگزین درمان محکوم شده اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.