آخرین خبراظهارات جنجالی ترامپ درباره جنگ با ایران
1بازدید

کرونا در تهران خطرناک شده است

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، اوضاع بیماری کرونا را با توجه به شیوع ویروس انگلیسی، بسیار نگران کننده و خطرناک توصیف کرد.

کرونا در تهران خطرناک شده است

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، علیرضا زالی، به آمار بستری بیماران کووید ۱۹ در تهران اشاره کرد و گفت: در بخش‌های عادی ۱۰,۱ درصد و بخش‌های ویژه ۹ درصد نسبت به هفته گذشته افزایش موارد بستری داشته‌ایم.

وی افزود: این افزایش آمار زنگ خطر نگران کننده‌ای برای تهران است.

زالی ادامه داد: چرخش ویروس جهش یافته در تهران و سایر استان‌ها اتفاق افتاده و برخی از مراجعان مراکز بهداشتی و درمانی بهبه رغم تظاهرات بالینی متفاوت ممکن است مبتلا به نوع انگلیسی باشند.

وی، فاصله ورود ویروس به جریان خون و طوفان التهابی که منجر به بالا رفتن میزان بستری و افزایش میزان مرگ و میر می‌شود را در فرم جهش یافته بسیار کوتاه‌تر از فرم کلاسیک بیماری برشمرد که بین سه تا پنج روز تقلیل پیدا کرده است.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، همچنان شرایط تهران را بسیار شکننده دانست و با اشاره به رشد شاخص‌های بستری و سرپایی گفت: تغییر الگوی بازتوزیع سنی و میزان مراجعان بیمارستانی نشانه این است که ما با فراز و فرود بیماری روبرو هستیم.

وی با اشاره به اینکه عدد مولد پایه در تهران هم اکنون به ۱,۳ رسیده است، خاطرنشان کرد: این تغییر نشان می‌دهد که ممکن است در آستانه بروز امواج جدید بیماری باشیم. همواره در تهران یک ارتباط مستقیم از نظر آماری بین میزان رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و بروز بیماری و تغییر عدد مولد پایه وجود داشته است.

زالی، افزایش آمار بیماران تست مثبت و تست سریع مثبت را نشان دهنده این موضوع ذکر کرد که ویروس در تهران با چرخش بیشتری نسبت به گذشته در حال حرکت است پس باید مراقبت بیشتری داشته باشیم.

وی، پرهیز از حضور در اجتماعات و محیط‌های پرازدحام و مکان‌های مسقف و بدون تهویه مناسب، رعایت فاصله گذاری اجتماعی، پرهیز از سفرهای غیرضروری درون و برون شهری را از مواردی ذکر کرد که می‌تواند میزان ابتلاء را کاهش دهد.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، با تاکید بر اینکه استفاده از ماسک به تنهایی برای مقابله با بیماری کافی نیست توصیه کرد افراد از حضور در فضاهای پرتراکم بدون تهویه مناسب اجتناب کنند و فاصله گذاری اجتماعی را حتماً مدنظر قرار دهند.

زالی با توجه به مشاهده موارد ابتلاء به ویروس جهش یافته انگلیسی در تهران تاکید کرد: شیوه نامه‌های بهداشتی باید با دقت بیشتری اعمال شوند. گروه‌های در معرض خطر باید جدی تر پروتکل‌ها را رعایت کنند. این افراد در صورتی که مجبور به حضور در مکان‌های شلوغ هستند حتماً از دو ماسک سه لایه یا یک ماسک سه لایه و یک ماسک پارچه‌ای برای کاهش خطر استفاده کنند.

وی با اشاره به افزایش میزان مرگ و میر در گروه‌های سنی بالای ۷۰ سال در هفته جاری در تهران توصیه کرد این گروه سنی بیشتر در منزل بمانند و از ترددهای در سطح شهر پرهیز کرده و نیازهای آنان توسط اعضای خانواده مرتفع شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۰۷ ۱۵:۰۹

همکارهای ما تو شرکت پتروشیمی ماهشهر میرن تهران پیش خانواده هاشون و راحت منتقل میشه

ناشناس۱۳۹۹/۱۲/۰۷ ۱۴:۲۵

مادر من هشتاد سالشه هر چقدر میگم گوش نمیکنه دیگه ولش کردم

سعید۱۳۹۹/۱۲/۰۷ ۱۰:۵۸

تابی جان سلام
به نظر میاد نظر تخصصی عزیز دلمون فرمانده مبارزه با کرونای تهران با دستورالعمل وزیر محترم گردشگری هماهنگ نیست.وزیر محترم دستوربازگشایی موزه ها در ایام نوروز و مسافرت های هوشمند را صادر فرمودند. لطفا بفرمائید فرمانده محترم و عوامل علمی ستاد کرونا با وزیر هماهنگ باشند که خدای نکرده این شومن مانند دیگر اتفاقات (سفرهای هوشمند، دستورمعاون وزیر نسبت به برگزاری همایشهای آیینی در ایام نوروز و ....) با شکست مواجه نشود

با این مدیریت کاملا هماهنگ خدا به مردم و کارکنان میراث رحم کنه.....ارحم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.