آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

بازار نفت در حال حاضر با ثبات است

وزیر نفت با اشاره به تمدید توافق کاهش تولید اوپک پلاس برای ماه آوریل گفت: بازار نفت در شرایط فعلی با ثبات است.

بازار نفت در حال حاضر با ثبات است
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، بیژن زنگنه بعد از چهاردهمین نشست اوپک پلاس گفت: این جلسه خوبی بود به نسبت جلسات اوپک طولانی نبود.

وی ادامه داد: تصمیم اصلی که گرفته شد این بود که ۱۵۰هرار بشکه به تولید روسیه و قزاقستان اضافه شود و سایر تولیدکنندگان نفت تولید خود را تثبیت کنند.

زنگنه افزود: اول اوریل جلسهه بعدی اوپک پلاس برای بررسی بازار نفت برگزار خواهد شد.

وی تاکید کرد: عربستان نیز داوطلبانه یک میلیون بشکه کاهش تولید را جدا از توافق اوپک پلاس ادامه خواهد داد.

امیرحسین زمانی‌نیا، معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت نیز بعد از این نشست گفت: نتیجه جلسه اوپک این بود که به‌جای اضافه شدن ۵٠٠ هزار بشکه نفت، فقط ١۵٠ هزار بشکه در ماه آوریل اضافه شد؛ بنابراین جمع‌بندی خوبی برای این ماه انجام شد و برای ماه مه در اواخر ماه آوریل دوباره جلسه برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: نکته مهم دیگر این است که ١ میلیون بشکه‌ای که عربستان برای فوریه و مارس داوطلبانه کاهش داده بود، برای ماه آوریل هم ادامه خواهد داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.