رشد اقتصادی ایران مثبت شد
گزارش رسمی مرکز آمار ایران از مثبت شدن رشد اقتصادی در پائیز امسال حکایت دارد، این رشد کمتر از یک درصد است.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، بر اساس گزارش مرکز آمار ایران در پاییز امسال رشد اقتصادی کشور، به مثبت ۰.۸ درصد و رشد اقتصادی بدون نفت به مثبت ٠.٢ درصد رسیده است.
این در حالی است که رشد گروه کشاورزی به مثبت ٥.٥ درصد، گروه صنایع و معادن به مثبت ٣.٧ و گروه خدمات به منفی ١.٨ رسیده است.
محصول ناخالص داخلی به قیمت ثابت سال ١٣٩٠ در ۹ ماهه نخست سال ١٣٩٩ به ۵۲۳ هزار میلیارد تومان با نفت و ۴۵۴ هزار میلیارد تومان بدون احتساب نفت رسیده است، در حالی که در مدت مشابه سال قبل با نفت ۵۲۹ هزار میلیارد تومان و بدون نفت ۴۵۹ هزار میلیارد تومان بوده که نشان از رشد منفی ۱.۲ درصدی رشد اقتصادی با نفت و منفی یک درصدی بدون نفت دارد.
در ۹ ماهه اول امسال فعالیتهای گروه کشاورزی ٣، گروه صنایع و معادن ٠,٨ و گروه خدمات ٣.٣- درصد نسبت به دوره مشابه سال قبل، رشد داشته است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
جوان که بودم . یک کتابی را خواندم با عنوان چگونه با زبان آمار دروغ بگوییم . به نظرم زمان استفاده از این کتاب الان هست
مگه منفی بود؟
کلا شما با منفی مشکل دارید همیشه مثبت هامونو میگین گرچه اندازه سر سوزن هم باشه.
مگه اینکه امارها بگن
جیب ملت و قدرت خرید چیزه دیگه ای میگه
جوك بزرگ سال يا دروغ سيزده بدر ؟
بله به عینه میشود تاثیر ان را درقدرت خرید مردم احساس کرد
خخخخخخخخخخ
ههه. جوک قشنگی بود
مرکز اما حتما رشد فریب ودزدی و گرانی را دیده وگرنه ما که کارگاه تراشکاری داریم تعطیل
تا وقتی مردم از خریدن گوشت،مرغ،سوپرمارکت ،خونه،ماشین و ...راضای نباشن این افتتاح کردنها ،رشد اقتصادیها بالا بودن تولیدها هر پنجشبه کلی افتتاح کردنها یک ریال بدرد مردم نمیخوره
اصلا هم با عدد سازی و بازی با آمار به این نتیجه نرسیدین.
دروغ نگید
مرکز آمار ایران زیر نظر کدام ارگان کار می کند...آمارهایش خیلی داغونه
روز جمعه ای عجب جکی شنیدیم
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.