آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

آمریکا خواستار خروج اتباع خود از میانمار شد

وزارت امور خارجه آمریکا با صدور بیانیه ای دستور داد تا اتباع این کشور و نیز دیپلمات هایی که حضور آنها ضرورتی ندارد هرچه سریعتر از میانمار خارج شوند.

آمریکا خواستار خروج اتباع خود از میانمار شد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، وزارت امور خارجه آمریکا با صدور بیانیه ای خروج اتباع این کشور و نیاز دیپلمات های غیرضروری از میانمار را خواستار شد.

وزارت خارجه آمریکا بامداد چهارشنبه در این بیانیه خواسته است تا تمام کارمندان آمریکایی که حضور آنها در میانمار ضرورتی ندارد، به همراه خانواده های خود هرچه سریعتر از این کشور خارج شوند.

بر اساس این گزارش، واشنگتن هرگونه سفر اتباع خود را به میانمار ممنوع کرده و خواستار خروج دیپلمات‌های خود از این کشور شد.

گفتنی است که ارتش میانمار اواسط بهمن ماه گذشته به بهانه تقلب در انتخابات در این کشور، با بازداشت «آنگ سان سوچی» و دیگر مقامات ارشد دولت میانمار و اعلام کودتا، قدرت را در اختیار گرفت.

یک سازمان غیردولتی محلی (AAPP) در میانمار، شمار معترضان کشته شده پس از کودتای یک فوریه نظامیان علیه دولت غیرنظامی آنگ سان سوچی را در مجموع ۴۵۹ نفر ذکر کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.