نساجی از داور بازی با پرسپولیس شکایت کرد
موضع رسمی باشگاه نساجی درباره قضاوت داور دیدار این تیم مقابل پرسپولیس پیش از برگزاری کنفرانس خبری مربی نساجی اعلام شد.
به گزارش تابناک ورزشی، تیم فوتبال نساجی قائمشهر در دیدار هفته بیستم رقابتهای لیگ برتر با نتیجه 2 بر صفر مقابل پرسپولیس شکست خورد. در جریان این مسابقه اعضای کادر فنی نساجی در صحنههایی نسبت به عملکرد محمدحسین زاهدیفر که داور مسابقه بود، اعتراض داشتند.
در پایان بازی و پیش از برگزاری نشست خبری مصطفی صداقت مربی تیم فوتبال نساجی، موضع رسمی این باشگاه مازندرانی از سوی مدیر رسانهای تیم نساجی اعلام شد. مدیر رسانهای نساجی ضمن اعلام این جمله که صحبتهای او موضع رسمی باشگاه است، تأکید کرد نسبت به عملکرد داوری اعتراض جدی دارند و شکایت رسمی خود را به فدراسیون فوتبال ارائه خواهند کرد
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
آفساید2 نساجی0
تیم شهرستانی محکوم به شکست برابر تیم حکومتی
متاسفانه پرسپولیس در اکثر مسابقات از کمکهای داوری و ... برخوردار میشود و این خیانت بزرگی بفوتبال کشور است . زاهدی فر هم زمینهء مناسبی برای کوبیدن تیمهای نه چندان معروف شهرستانی دارد . امید باینکه فدراسیون عدالت را اجرا و با خاطیان امر بر خورد خدا پسندانه نماید .
چرا به تیم قهرمان احترام نمی گذارند یادشان رفته یک 6 تا و یک 4 تا بهشان زدیم یک خورده به قدرت و تلاش خودتان تیکه کنید همش دنبال دست های پنهان هستن فیلم های تخیلی ترسناک زیاد می بینند.
بعدم که میگن تیم حکومتی بدشون میاد
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.