آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

سیمان به طور رسمی گران شد

انجمن کارفرمایان صنعت سیمان در نامه‌ای به کارخانجات، قیمت های جدید سیمان را ابلاغ و از ۳۱ فروردین ماه سال قابل اجرا اعلام کرد.

سیمان به طور رسمی گران شد
 

به گزارش تابناک به نقل از مهر، عبدالرضا شیخان دبیر انجمن سیمان در نامه‌ای به مدیران عامل شرکت‌های سیمان خاکستری عضو این انجمن، قیمت‌های جدید سیمان را ابلاغ و اعلام کرد که این قیمت‌ها از ۳۱ فروردین ماه (فردا) قابل اجرا خواهد بود.

۲۱ فروردین ماه صورتجلسه کارخانجات صنعت سیمان برای افزایش قیمت سیمان منتشر شد. پیگیری‌ها درباره صورتجلسه مذکور موید آن بود که سازمان حمایت مصرف کنندگان و ستاد تنظیم بازار با نرخ توافق شده مخالف هستند. در صورتجلسه مذکور، قیمت سیمان بر اساس قیمت سبد میلگرد در بورس کالا با نسبت ۱ به ۳۰، برای هر تن ۳۶۰ هزارتومان تعیین شده بود.

اما در ابلاغیه امروز، نرخ‌ها نسبت به صورتجلسه مذکور اندکی تعدیل شده است و دبیر انجمن در ابتدای ابلاغیه تصریح کرده این نرخ‌ها با هماهنگی با مراجع ذیصلاح (سازمان حمایت مصرف کنندگان، ستاد تنظیم بازار-معاونت امور معدنی وزارت صمت) تعیین شده است.

سال گذشته کارخانجات سیمان انتقاد زیادی به قیمت گذاری دستوری دولت داشتند و معتقد بودند حیات صنعت سیمان بدلیل قیمت گذاری دستوری دولت به مخاطره افتاده است.

متن ابلاغیه امروز انجمن

در ابلاغیه امروز انجمن آمده است:

پیرو درخواست ۱۵.۱.۱۴۰۰ مدیران عامل شرکت‌های سیمان و هماهنگی‌های انجام شده با مراجع ذیصلاح (سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، ستاد تنظیم بازار، معاونت امور معدنی وزارت صمت) نهایتاً قیمت‌های جدید سیمان به شرح ذیل مورد توافق قرار گرفت که از تاریخ ۳۱ فروردین ماه سال ۱۴۰۰ قابل اجرا است. نظر به اینکه انجمن سیمان به استناد تعهد اخذ شده در صورتجلسه فوق الاشاره و به نمایندگی از طرف صنعت سیمان متعهد به ایجاد تعادل در بازار و تأمین کمبود سیمان گردیده است. لذا مقتضی است با تشکیل منظم جلسات کارگروه‌های استانی و با هماهنگی انجمن نسبت به تأمین سیمان مورد نیاز (مصارف مردمی، پروژه‌های ساختمانی، صنایع سیمان بر) اقدام و از تحویل سیمان به دلالان جدا خودداری فرمایند.

ملاحظات:

۱. قیمت سیمان پوزولانی ویژه- سرباره ای- آمیخته- مرکب معادل سیمان تیپ ۲

۲. قیمت سایر انواع سیمان‌های مورد تقاضای مصرف کنندگان (سیمان بلین بالا، سیمان چاه نفت، سیمان سوپر سولفات و سایر سیمان‌های خاص که در جدول فوق لحاظ نشده است) با توجه به هزینه هی تولید با توافق طرفین

۳. مبالغ فوق به صورت نقدی و بدون محاسبه ارزش افزوده و تحویل درب کارخانه می‌باشد

تبصره: در صورت افزایش غیرمعمول قیمت کیسه‌های پروپلین مجدداً با هماهنگی سازمان حمایت در قیمت‌های فروش سیمان کیسه‌ای تجدیدنظر خواهد شد.

کلیه شرکت‌ها موظف به رعایت موارد ذیل هستند:

- ثبت اطلاعات روزانه تحویل داخلی و صادراتی (به تفکیک) در سامانه اطلاعات سیماب حداکثر تا ساعت ۹ صبح روز بعد

- خودداری از فروش سیمان به صورت تهاتری

- شرکت فعال و مستمر در کارگروه‌های منطقه‌ای جهت کنترل بازار

- رعایت دستورالعمل‌های صادره از سوی انجمن به ویژه دستورالعمل ضمیمه مبنی بر تقسیم بندی مشتریان و ضوابط نحوه توزیع سیمان به خریداران واجد شرایط.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۳۰ ۲۰:۱۷

دلائل گرانی مسکن افزایش قیمت مصالح توسط خود دولت است بعد همین اقایان می گویند مسکن چرا گرون شده؟؟؟؟؟
سیمان .میلگرد.بلوک.سرامیک.و........ عجب مملکتی شده.

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۳۰ ۱۹:۳۴

بیچاره جوانانی که میخوان خانه دار بشن.در این مملکت مسابقه گرانی ان هم بدون انقطاع در جریانه.کمر مردم از این همه گرانی ظالمانه شکسته شده

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۳۰ ۱۹:۲۳

این هم از تدبیر دولت برای گران کردن خانه

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۳۰ ۱۹:۰۲

قيمت مصوب = دلقك بازي

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۳۰ ۱۸:۱۷

امیدوارم توافق ایران با گروه در وین انجام بگیره، تا بعد مدتی ثبات به بازار برگرده و ببینیم هنوز هم آیا هستند سودجویانه که ازین بازار گل آلود ماهی شکار کنند اونم بی رحمانه

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۳۰ ۱۸:۱۴

دزد اندر دزد

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۳۰ ۱۸:۰۶

سر و تهه مطلب هم زیاد واضح و روشن نیست معلوم نشد قیمت یک پاکت سیمان معمولی چند است. خبرها همیشه پیچ در پیچش می کنند که قشنگ سمش جا بیوفتد.

خویی۱۴۰۰/۰۱/۳۰ ۱۷:۰۴

حالا دلایل گرانی مسکن را فهمیدید کی مقصر است

افشین۱۴۰۰/۰۱/۳۰ ۱۷:۰۳

جالب است این چند روزه دلار پایین می آید ولی باز هم قیمت اجناس رسماً و غیر رسماً افزایش پیدا می کنند بعد می گویند به خاطر دلار است که قیمت ها بالا می رود. مسئولین و مدیران و مدبران و متخصصان و .... لطفاً این قضیه را برای مردم حل کنید. علی برکت الله.

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۳۰ ۱۷:۰۰

مديران اقتصادي بازار را آشفته ميكنند/ تا به نيات خود برسند ....

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۳۰ ۱۶:۴۸

انجمن کارفرمایان صنعت سیمان امروز کاملا روشن کردند که چرا سیتا دیروز در صف خرید بود!!!

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۳۰ ۱۶:۴۶

چشم مسولین روشن.

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۳۰ ۱۶:۳۹

قوه قضائیه بدنبال فساد می گردد؟ بررسی کند اخیرا چه کسانی سهام سیمان در بورس خریدند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.