آخرین خبر از ساختمان جنجالی فدراسیون فوتبال
سند تک برگ ساختمان فدراسیون به نام شستا خورده است.

به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین؛ فدراسیون فوتبال ایران حالا ساختمان ندارد. این ساختمان به خاطر طلب دو میلیون یورویی شستا به آنها رسیده است. بعد از این اتفاق خبر رسید فدراسیونی ها باید ظرف چند ماه آینده ساختمان را تخلیه کنند تا به فروش برسد. حالا اما خبرهای تازه ای رسیده. شستا به فدراسیون اعلام کرده در صورتی که بخواهد می تواند به عنوان مستاجر در آنجا باقی بماند و ماهیانه کرایه پرداخت کند. با توجه به اینکه عزیزی خادم و کارکنانش جایی برای رفتن ندارند به احتمال زیاد پیشنهاد را قبول می کنند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
حتما و بلا شک هم دوباره دولت باید اجاره ساختمون رو از بیت المال بده با این کار یه کلک دیگه واسه گند زدنشون به مردم زدند و پول لو رفته رو دوباره از جیب مردم در میارند وگرنه فدراسیون پول اجاره نمیتونه بده
میتوانند از ساختمانهای دهکده المپیک و ورزشگاه آزادی استفاده نمایند ساختمان زیاد است بهره برداری از آن کم.
بی خانمانها
يعني تو اين 85 ميليون ايراني كسي كار بلد تر از تاج و دار و دسته اش پيدا نميشه ...اين رو كه اين همه به فوقبال ايران ضربه زده بندازن بيرون مگه نكفته بودن اموالشون رو دولت بايد مصادره كنه پس چي شد؟؟؟
پول ندارن برن یه جای کوچکتر و ارزونتر
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.