آخرین خبرعکس: صید ماهی باس راه راه در سواحل اطلس
4بازدید

جداول جدید خاموشی‌های تهران منتشر شد

جدول زمان بندی خاموشی‌های احتمالی برق پایتخت از ۸ تا ۱۳ خردادماه ۱۴۰۰ منتشر شد.

جداول جدید خاموشی‌های تهران منتشر شد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، سومین جدول خاموشی‌های احتمالی تهران منتشر شد و آن طور که مسوولان برقی اعلام کردند به دلیل افزایش دما در هفته جاری وقوع خاموشی‌ها دور از ذهن نیست.

شرکت توزیع برق تهران بزرگ نیز با انتشار این جداول اعلام کرده است که تمامی ظرفیت های فنی و کارشناسی شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ به منظور جلوگیری از بروز هرگونه خاموشی به کار گرفته شده است. با این حال از آن جا که موفقیت در این مهم، جز با همکاری همه جانبه مشترکان، امکان پذیر نیست در صورت بروز هرگونه مشکل در تامین برق پایتخت به منظور جلوگیری از بروز قطعی گسترده، طبق فایل اقدام به اعمال خاموشی کنترل شده خواهد شد.

علت قرار گرفتن برخی از آدرس‌ها در گروه های مختلف وجود بیش از یک فیدر برق در نشانی مزبور است.

جدول خاموشی‌های احتمالی برق شهر تهران از تاریخ ۸ تا ۱۳خرداد ۱۴۰

{$sepehr_album_43107}

جدول

جدول
جدول
جدول
جدول
جدول
جدول
جدول
جدول
جدول
جدول
جدول
جدول

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۳:۵۱

چرا جدولتون تار است

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۳:۵۰

مزارع بیت کوین باید به آتش کشیده شود

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۳:۴۸

در کنار حوادث جانی، کی میخواد یخچال و کامپیوترهای سوخته، مواد غذایی فاسد شده و .... رو جبران کنه؟؟

محمد۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۳:۲۰

اینم جزو سند افتخاراتتون ثبت کنید!

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۲:۳۲

پایتختی که خاموش بشه پایتخت نیست

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۲:۰۸

بسیار عالی و مهندسی ..
ممنونیم از همه دست اندرکاران تهیه جدول ...
جدول بسیار زیبایی بود .. دقیقا یاد تقسیم بندی و بلوک گذاری قبرهای جدید در بهشت زهرا افتادم !!!

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۲:۰۱

خب بسه دیگه یادمون رفت کرونا هست و کشورم فروختید به چین

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۱:۵۴

کشور عملا دست چینه. فکر کنم کاندیداها رو هم اونا تایید کردن

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۱:۴۶

شرمتان باد

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۱:۳۴

نه غربی فقط شرقی شرقی

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۱:۳۲

زنده باد بیت کویین!!!!

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۱:۳۱

نماد نا کار آمدی و ضعف مدیریت...برق این کشور را نمیتوانید تامین کنید آنوقت به فکر کارهای بزرگ جهانی هستید..امان از توهم مسئولین و خواب مردم!

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۱:۲۹

مرگ بر چین

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۱:۲۰

چین دستشو گذاشته روی گلوی مردم

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۱:۱۳

هر روز گیر کردن هزاران نفر در آسانسور، هر روز سرد شدن آب هزاران نفر حین استحمام و ضعیف شدن سیستم ایمنی، هر روز بی آب ماندن هزاران خانواده که به دلیل سکونت در طبقات بالا، آب منزلشان به پمپ و برق وابسته است، هر روز مرگ چندین بیمار به خاطر قطع برق در بیمارستانها، هر روز خرابی واکسن ها، هر روز هزاران تصادف جرحی و خسارتی در چهارراه ها به خاطر کار نکردن چراغهای راهنمایی، هر روز تعطیلی درس و امتحانات آنلاین، هر روز افزودن بر استرس مردم و هر روز هزاران اتفاق بسیار ناگوار دیگر که به خاطر قطع برق پیش می آید. اینها همه فقط و فقط به خاطر 20 درصد افزایش مصرف است؟؟؟؟!!!!! اگر جمعیت ایران 200میلیون شود این مسئولین برق چه قدر ناتوان می شوند؟ اگر جمعیت ایران مثل چین و هند بود این مسئولین برق چه قدر عاجز می شدند؟ در شرایط غیر بحرانی و عادی، من هم که از برق هیچ چیز نمیدانم میتوانم صنعت برق را مدیریت کنم. تازه، 20 درصد افزایش که به معنی بحران نیست. واقعا این مسئولین برق، مدیر هستند؟؟؟؟ مدیر یعنی کسی که حتی اگر مصرف، 50 درصد هم افزایش پیدا کند بتواند کاری کند که هیچ مشکلی برای مردم پیش نیاید. جدول قطعی برق درست کردن که مدیریت نیست؟

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۱:۰۷

وقاحت از حد بگذشت

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۱:۰۴

پاستور کی قطع میشه؟

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۳:۴۶

هیچوقت

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۰:۵۸

بجای حل مسئله صورت مسئله را پاک میکنند

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۰:۵۸

خجالت خجالت خجالت

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۰:۵۴

چرا اصلا باید خاموشی داشته باشیم؟؟؟؟ چرا

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۰:۵۱

اگر خدا قبول کنه یواش یواش بر می گردیم به عصر حجر

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۰:۳۶

با سلام الان ساعت 10 و نیم صبح هست و طبق جدول الان باید برق ما قطع باشه اما هنوز برق نرفته ! لطفا هرچه سریعتر نسبت به قطع برق ما اقدام نمایید . با تشکر !

ناشناس۱۴۰۰/۰۳/۰۸ ۱۰:۲۱

بجای جدول قطع برق جدول وصل برق درست کنید حداقل ملت بفهمن برق کی وصل میشه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.