آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

اوباما پترائوس را جانشین کریستال کرد

باراک اوباما پس از برکناری مک کریستال ، هشدار داد اختلاف بین مقامات بلند پایه برسر جنگ در افغانستان را تحمل نخواهد کرد.

رئیس جمهور آمریکا ژنرال دیوید پترائوس را جایگزین ژنرال استنلی مک کریستال فرمانده مستعفی نظامیان ناتو در افغانستان کرد.

واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری فرانسه : باراک اوباما پس از برکناری مک کریستال ، هشدار داد اختلاف بین مقامات بلند پایه برسر جنگ در افغانستان را تحمل نخواهد کرد.

مک کریستال و دستیارانش در اظهاراتی که نشریه رولینگ استون آن را منتشر کرده بود از باراک اوباما و جوزف بایدن معاون رئیس جمهور انتقاد و او را فردی بی خیال نامیده بودند .

تغییر در فرماندهی نظامیان ناتو در افغانستان در حالی صورت می گیرد که امریکا و ناتو در تلاش برای تقویت نیروهایشان در افغانستان هستند تا تعداد آنها به 150 هزار نفر افزایش یابد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.