حکم اعدام ابلیس تاریکی پذیرفته نشد
حکم اعدام ابلیس تاریکی که در میان شمشادهای ترمینال کرج، دختر دانشجویی را تسلیم نیت شوم خود کرده بود، در دیوان عالی کشور پذیرفته نشد.
به نوشته «وطن امروز»، وقتی دختر جوان از دام سیاه این ابلیس رهایی یافت نزد پلیس رفت و به ماموران گفت: دانشجوی رشته دندانپزشکی در شیراز هستم. شب گذشته از ترمینال شیراز سوار بر اتوبوس شدم و به ترمینال کرج آمدم. ساعت 8 شب قرار بود وقتی به تهران رسیدم با پدرم تماس بگیرم تا به ترمینال بیاید و مرا با خود به خانه ببرد. وقتی تلفن همراهم را از کیفم بیرون آوردم ناگهان پسر جوانی به سمت من حمله کرد، او چاقویی زیر گلویم گذاشت و از من خواست که همراه او بروم. من که از ترس به خود میلرزیدم چارهای جز تسلیم شدن نداشتم و همراه او رفتم. پسر جوان مرا به میان شمشادها برد و با تهدید مرا تسلیم نیت شوم خود کرد، پس از آن طلا و پولهای مرا به سرقت برد و پا به فرار گذاشت. وحشتزده بودم، نمیدانستم باید چه کار کنم، با گریه به پدرم زنگ زدم. وقتی موضوع را به او گفتم از من خواست برای شکایت نزد پلیس مراجعه کنم.
پس از اظهارات این دختر دانشجو، تحقیقات پلیسی برای افشای حقیقت و بازداشت ابلیس تاریکی آغاز شد. پس از گذشت یک ماه دختر دانشجو وقتی به همراه پدرش در ترمینال کرج بود، با دیدن ابلیس تاریکی که در آنجا پرسه میزد با پلیس تماس گرفت و این پسر جوان بازداشت شد.
پس از دستگیری وی، پرونده برای رسیدگی در اختیار قضات شعبه 72 دادگاه کیفری قرار گرفت. این پسر جوان در برابر قضات، خود را بیگناه دانست و گفت: من و دختر دانشجو یکدیگر را میشناختیم و اتهام تجاوز به عنف را قبول ندارم، چون من هرگز او را با تهدید در میان شمشادها نبردم و فقط طلاهایش را به سرقت بردم!
پس از محاکمه، قضات این پسر جوان را به اعدام و یکسال زندان به خاطر سرقت محکوم کردند. حکم با اعتراض متهم به دیوان عالی کشور فرستاده شد و با توجه به اینکه ابلیس تاریکی در جلسه محاکمه منکر اتهام تجاوز به عنف شده بود، قضات ديوان حکم را نقض کردند و پرونده برای رسیدگی مجدد به شعبه هم عرض دادگاه کیفری فرستاده شد تا متهم بار دیگر پای میز محاکمه برود و زوایای پنهان آشکار شود.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
فقط اعدام....
اگر اظهارات این دختر درست باشد باید این فرد به اشد مجازات برسد. باید اعدام شود آن هم در ملاء عام. اگر سنگسارش کنید بهتر است. متجاوز باید به اشد اشد مجازات برسد
واقعا جای تاسف داره , همین حکمارو نقض کردید که این همه آمار تجاوز به عنف زیاد شده , واقعا متاسفم , عجب مملکت اسلامی ای داریم,
اعدامشون کنیییییییییییییییییییید.
آخه كدام مجرم كه ميداند اگر اعتراف كند تجاوز به عنف بوه اعدام ميشود اين كار را ميكند؟ آيا از شواهد و قرائن و سابقه طرف نبايد اين تشخيص داده شود و فقط اعتراف خودش مهم است؟!
اعدامش کنید تا درس عبرت دیگران شود
چرا اینکار را نمی کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.