آخرین خبرعکس: بازدید کیم جونگ اون از کارخانه کشتی‌سازی نامپو
2بازدید
۰

روسیه:‌انتظار‌داریم مذاکرات‌وین در دو‌هفته به‌نتیجه‌برسد

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که دولت متبوعش انتظار دارد مذاکرات احیای برجام در وین تا روز ۱۴ ژوئیه (ششمین سالروز توافق هسته‌ای) به نتیجه مطلوب برسد.

روسیه:‌انتظار‌داریم مذاکرات‌وین در دو‌هفته به‌نتیجه‌برسد

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم به نقل از خبرگزاری روسی تاس، ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز پنج‌شنبه در نشست خبری هفتگی خود اعلام کرد که روسیه انتظار دارد مذاکرات احیای برجام در وین تا روز 14 ژوئیه (23 تیر) که ششمین سالروز حصول توافق هسته‌ای موسوم به برجام است، به نتیجه موردنظر طرف‌های مذاکره‌کننده برسد و توافقات لازم برای بازگشت آمریکا به برجام و بازگشت ایران به اجرای کامل تعهدات هسته‌ای خود حاصل شود.

زاخارووا در خصوص روند مذاکرات وین به خبرنگاران گفت: «پیشرفت قابل‌توجهی در مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین دیده می‌شود. طی سه ماه اخیر، هیئت‌های مذاکره‌کننده موفق شده‌اند که به پیشرفت‌های چشمگیری در زمینه هماهنگ‌سازی پارامترها، چگونگی و ابعاد فرآیند احیای برجام دست یابند.»

وی افزود: «آنها [مذاکره‌کنندگان] همچنین توانسته‌اند اقدامات و توالی اقداماتی که ایالات متحده و ایران باید انجام دهند را مشخص و نحوه رسمیت بخشیدن به توافق و نظارت بر اجرای آن را بررسی کنند.»
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.