آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

اگر صدا و سیما فوتبال را تعطیل کرد، تعجب نکنید

درست‌تر این است که بگوییم صدا و سیما به خاطر پخش بازی نیمه‌نهایی یورو خواستار تغییر زمان مسابقاتی شده که حق پخش آن را هم نداده و در عین ناباوری با این درخواست هم موافقت شده است.

اگر صدا و سیما فوتبال را تعطیل کرد، تعجب نکنید

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سازمان لیگ در حالی با درخواست شبکه سه برای تغییر زمان دیدار استقلال و پرسپولیس موافقت کرده که صدا و سیما به عنوان بزرگ‌ترین بدهکار فوتبال شناخته می‌شود و ریالی بابت پخش دیدارهای پر بیننده‌ی فوتبال پرداخت نمی‌کند.

 حق پخش تلویزیونی در فوتبال دنیا، بزرگ‌ترین راه درآمدی باشگاه‌ها محسوب می‌شود و بیش از ۵۰ درصد از درآمد آن‌ها از این طریق است. این که باشگاه‌های انگلیسی به راحتی برای خرید بازیکن پول خرج می‌کنند یا ۲۴ باشگاه چمپیونشیپ در سنگین‌ترین لیگ دنیا شرکت می‌کنند تا به لیگ برتر انگلیس صعود کنند، همه‌اش به خاطر حق پخش تلویزیونی بازی‌های لیگ برتر است که شرایط مالی باشگاه‌ها را از این رو به آن رو می‌کند. شاید باید بدانید که هر شبکه تلویزیونی خواهان حق پخش لیگ برتر انگلیس باید حدودا سالی ۳۵۰ میلیون پوند هزینه کنند. این‌ها را گفتیم تا پیش‌زمینه‌ای راجع به اتفاقی که در ایران رخ می‌دهد، داشته باشد.

در ایران اما ماجرا فرق می‌کند و نه تنها صدا و سیما برای پخش رقابت‌های فوتبال داخلی به فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ پولی پرداخت نمی‌کند بلکه در بعضی مواقع از باشگاه‌ها پول می‌گیرد تا بازی‌های‌شان را پخش کند. البته نه این که برای پخش فوتبال فقط پول ایرانی‌ها را ندهد بلکه برای پخش رقابت‌های بین‌المللی هم پولی پرداخت نمی‌کند و به صورت غیرمجاز تصاویر بازی‌ها را پخش می‌کند.

حالا اما صدا و سیما پا را فراتر گذاشته و در برنامه‌ریزی رقابت‌های لیگ برتر هم دست می‌برد. ماجرا از جایی شروع می‌شود که سازمان لیگ روز دوشنبه در خبری اعلام کرد که به خاطر این که شبکه سه می‌خواهد بازی‌های نیمه‌نهایی یورو ۲۰۲۰ را پخش کند از سازمان لیگ خواسته تا ساعت بازی‌های استقلال – تراکتور و فولاد – پرسپولیس تغییر کند که با موافقت سازمان لیگ زمان این دو دیدار تغییر کرده است. درست‌تر این است که بگوییم صدا و سیما به خاطر پخش بازی نیمه‌نهایی یورو خواستار تغییر زمان مسابقاتی شده که حق پخش آن را هم نداده و در عین ناباوری با این درخواست هم موافقت شده است.

البته از صدا و سیمایی که به خاطر هیچ کدام از اشتباهات ریز و درشتش عذرخواهی نمی‌کند، توقعی نیست. در این ماجرا باید بیش‌تر از فدراسیونی ایراد گرفت که ریاست آن در هر فرصتی از رییس سازمان صدا و سیما تشکر می‌کند. هنوز یادمان نرفته که عزیزی خادم و اعضای کادرفنی تیم‌ملی چهار روز قبل از سفر به بحرین به دیدار علی‌عسگری رفتند و با دادن پیراهن شماره ۱۲ تیم‌ملی به او و سازمانش لقب یار دوازدهم دادند. از شما می‌پرسیم، آیا شما از بزرگ‌ترین بدهکارتان تقدیر می‌کنید و به او لقب یار دوازدهم و حامی‌تان را می‌دهید؟

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۶ ۱۶:۴۲

صدا و سیمای ایران دشمن فوتبال و مردم است، از این سیستم چه انتظاری داری؟

دُکی۱۴۰۰/۰۴/۱۶ ۱۶:۰۹

اخه فوتبال زپرتی ایران چی داره ک بیاد کمکم بکنه.

ایرانی۱۴۰۰/۰۴/۱۶ ۱۵:۳۲

ما یه 30 40 سالی هست هر اتفاقی بیوفته تعجب نمیکنیم- بی تدبیری تو این مملکت چیز تازه ایی نیست وسالیان ساله که مردم عات کردن( هر چند که از ماست که بر ماست)

سجاد۱۴۰۰/۰۴/۱۶ ۱۵:۳۰

مافیای ورزشی

بهنام۱۴۰۰/۰۴/۱۶ ۱۵:۲۸

در این مملکت هر کسی به نوعی به دیگری باج می دهد کار این مسولین شده باج دادن به هم از جیب مردم

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۶ ۱۵:۲۴

وقتی شبکه ورزش داریم چرا فوتبالها را از شبکه 3 پخش میکنید و بخش بزرگی از جامعه را از دیدن سایر برنامه ها محروم میکنید

ناشناس۱۴۰۰/۰۴/۱۶ ۱۴:۵۹

بهتر، تعطیل بازار مکاره فوتبال داخلی خبلی کمک به مردم میکنه.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.