دستگاه بسته بندی پیلوپک، مناسب بسته بندی انواع نان مانند: نان لواش، نان تافتون ، نان باگت، نان سنتی، نان بربری و سنگک، نان پیتزا، نان گاتا، نان شیرمال و ...است. برای بسته بندی نان باید به چند نکته توجه کرد، یکی از مواردی که می توان به آن اشاره کرد این است که نان پس از پخت باید سریع در بسته بندی قرار گیرد زیرا اگر پس از پخت در بسته بندی قرار نگیرید باعث بیات شدن آن می شود و نمی توان آن را مصرف کرد.
هر نمونه از نان مدت زمانی جهت مصرف دارد که اگر در آن زمان مورد استفاده قرار نگیرید باعث خراب شدن محصول میشود و این عمل در صورتی پیش می آید ، موادی که در به عمل آوردن نان مورد استفاده قرار گرفته است.
مانند خمیر نان و مخمر دچار خرابی شده باشند از این رو وقتی ما می خواهیم نانی را درست کنیم باید از مواد تازه استفاده شود که پس از عرضه به بازار، محصول بی کیفیت به دست مشتری نرسد.
از موارد دیگر نگهداری نان می توان به قرار ندادن مستقیم بسته بندی زیر نور خورشید و نداشتن دوخت درست به هنگام بسته بندی با دستگاه اشاره نمود.
همچین پس از بسته بندی نان با دستگاه باید توجه داشت که جنس و نوع مواد مصرفی از چه نوعی است چون برخی از این بسته بندی ها می تواند به محصول ما آسیب وارد کند.
پلاستیک های مورد استفاده در بسته بندی باید به نوعی باشند که پس از چند ساعت زیر آفتاب ماندن ، از خود مواد شیمیایی تولید نکنند و موجب خراب شدن نان نشوند .
مواردی که در موضوعات بالا گفته شد برخی از مواردی بودند که باید مورد توجه قرار بگیرند اما در ادامه به برخی از مزایای استفاده از دستگاه بسته بندی نان اشاره خواهیم کرد.
1.با استفاده از این دستگاه ، محصول در برابر نور مقاوم تر بوده و کمتر دچار خرابی می شوند.
5.این دستگاه قابلیت کار با سلفون های حرارتی و چسبی را دارد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شرکت عدیلی پک در ارتباط باشید.
انتهای رپرتاژ آگهی/