به گزارش «تابناک»، اگر متولد دهه ۶۰ به قبل باشید حتما با نرگسی خاطرههای زیادی دارید؛ غذایی قدیمی که پیش از این پای ثابت وعدههای غذایی بوده و مغذی و مقوی بودن آن سر زبانها.
نرگسی علاوه بر اینکه یک غذای کاملا گیاهی و رژیمی است، به دلیل وجود اسفناج و تخم مرغ سرشار از ویتامینهاست و وعده بسیار مناسبی برای کودکان است.
خوراک نرگسی همچنین دارای طعم خوبی است و درصد بسیاری از مخاطبان می توانند از خوردن آن لذت ببرند.
مواد مورد نیاز برای ۴ نفر:
اسفناج: ۲ کیلو
سیر خشک له شده: ۳حبه
سیر تازه خرد شده: ۲ ساقه
تخممرغ: ۶ عدد
پیاز خرد شده: یک عدد
روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
– ابتدا اسفناج را تمیز کرده و میشوییم و با یک استکان آب و کمی نمک کمی میپزیم تا نرم شود و بعد اسفناج را از صافی رد میکنیم.کمی فشار میدهیم تا آب آن خارج شده و بعد آن را با چاقو خرد میکنیم.
– پیاز خرد شده را در کمی روغن مایع تفت میدهیم تا نرم شود. بعد سیرها و سپس اسفناج را به آنها اضافه میکنیم.
– وقتی اسفناج کمی خنک شد،نمک، فلفل و ۴ عدد تخممرغ را اضافه میکنیم. با چنگال همه آنها را مخلوط میکنیم و بعد درون پیرکس مستطیلی که آنرا کمی چرب کردهایم میریزیم.
– حال۲ تخممرغ روی آن میریزیم و ظرف را حدود ۱۰ – ۸ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه در فر قرار میدهیم تا تخممرغها بسته شوند.
– بعد از پخت، نرگسی را به صورت چهار گوش و یا مثلث میبریم و با کمی سبزیجات آن را تزیین میکنیم.
منبع: همشهری آنلاین