تکذیب بروز مشکل در خط تولید واکسن کوو ایران برکت
تولیدکننده نخستین واکسن ایرانی کرونا، شایعات فضای مجازی درخصوص بروز مشکل در خط تولید کوو ایران برکت را تکذیب کرد و اعلام کرد که تولید این واکسن به زودی شتاب میگیرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، در اطلاعیه شرکت تولید کننده آمده است: هرگونه بروز مشکل و ایراد در خط تولید واکسن کوو ایران برکت کذب است و دانشمندان جوان و فرزندان این سرزمین فارغ از حواشی و شایعات فضای مجازی به صورت شبانهروزی مشغول به فعالیت هستند.
در این متن تصریح شده است: نه تنها تولید در خط اول شرکت دارویی شفافارمد با تمام قدرت درحال انجام است، بلکه به زودی با راهاندازی خط دوم کارخانه شفافارمد، این واکسن با شتاب بسیار بیشتری تولید و تحویل وزارت بهداشت خواهد شد.
بنابر این اعلان ، بعد از صدور مجوز تزریق اضطراری واکسن کوو ایران برکت توسط وزارت بهداشت در تاریخ ۲۵ خردادماه، تولید در خط اول کارخانه سرعت گرفت و در کمتر از یک ماه نزدیک به ۳ میلیون دوز واکسن تولید شده و در مراحل کنترل کیفی قرار گرفته و از این تعداد ۷۰۰ هزار دوز تحویل وزارت بهداشت شده است.
شایان ذکر است که در روزهای اخیر به گفته مقامات وزارت بهداشت توزیع این واکسن در بسیاری از استانها آغاز و با استقبال بسیار خوب مردم روبرو شده است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
سخنگوی وزارت بهداشت یعنی دروغ گفته است؟ خوب همه می دانند که تعداد زیادی واکسن در خط تولید از بین رفته است.
استقبال خوب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایا حق انتخابی برایمان گذاشته اید که الان مدعی استقبال از برکت شده اید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت سهامش رو ببر بالا همه چیز درست میشه
وقتی تکذیب می کنید مطمین می شویم اتفاق افتاده
فقط دروغ
وقتی تکذیب میکنین یعنی واقعا یه مشکلی هست وگرنه این همه مدت چقدر واکسن دادین؟
یکی میاد تایید میکنه و دو روز بعد یکی دیگه تکذیبش میکنه چه خبره تو این مملکت؟واقعا حرف کی رو باید باور کرد؟همین کارهاتون باعث شده اعتماد مردم رو از دست بدید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.