بهترین عسل، عسلی است که طبیعی باشد و علاوه بر خوش عطر و طعم بودن، خواص خود را نیز حفظ کرده باشد. عسل طبیعی و اصل خواص بسیار زیادی دارد اما متاسفانه بسیاری از عسلهایی که در بازار به فروش میرسند چه ارزان و چه حتی گران قیمت، خواص خود را از دست دادهاند و فرق زیادی با آب و شکر ندارند. در ادامه دلیل این موضوع را برایتان به روشنی توضیح میدهیم و شما را برای انتخاب و تشخیص بهترین عسل راهنمایی میکنیم.
بسیاری از افراد تصور میکنند که طبیعی بودن یک عسل کافیست. هرچند درباره طبیعی بودن نیز باورهای غلط زیادی وجود دارد و بهتر است بدانید فقط یک راه قطعی برای تشخیص عسل طبیعی وجود دارد و آن آزمایش عسل در آزمایشگاههای معتبر است. اما به جز طبیعی بودن عسل، خام بودن عسل نیز بسیار مهم است و بهتر است در هنگام خرید حتما به آن توجه کنید.
عسل خام به عسلی میگویند که بعد از برداشت از کندو حرارت ندیده است و به همان صورتی که زنبور آن را تولید و در کندوی عسل ذخیره کرده به دست شما میرسد.
عسل خواص بسیار متنوعی دارد و تحقیقات مختلف نشان داده عسل طبیعی و خام در درمان بسیاری از بیماریها موثر است. حرارت دادن عسل باعث میشود بسته به میزان حرارت، عسل بخشی و یا حتی تمامی خواص خود را از دست بدهد. فرقی نمیکند عسلی که حرارت میبیند طبیعی باشد یا تغذیهای، وقتی که حرارت زیادی ببیند چندان فرقی با آب شکر ندارد. حرارت دادن عسل باعث میشود شما نتوانید از تمامی خواص شگفتانگیز این ماده بهرهمند شوید.
عسل به خاطر ترکیباتی که دارد به صورت طبیعی از چند ماه تا ۲ سال بعد از برداشت شروع به رس بستن یا اصطلاحا شکرک زدن میکند. اما برخی از خریداران به اشتباه فکر میکنند عسلی که شکرک بزند تقلبی است و به همین خاطر برخی زنبورداران و فروشندگان برای اینکه عسلشان شکرک نزند بعد از برداشت آن را حرارت میدهند و از فیلترهای مختلف رد میکنند تا احتمال شکرک زدن آن کمتر شود و همچنین عسل شفاف تر و مشتری پسندتر شود.
بسیاری از افراد فکر میکنند پیدا کردن عسلی که در قرآن به عنوان «شفاء للناس» از آن نام برده میشود غیر ممکن است، اما کافی است بدانید اگر عسلی که میخرید واقعا طبیعی، خام و حرارت ندیده باشد آن عسل بهترین عسلی است که میتوانید مصرف کنید. بسیاری از عسلهایی که در بازار به فروش میرسند قبل از رسیدن به قفسه فروشگاهها حرارت دیدهاند؛ به همین دلیل بهتر است عسل را از فروشندگان و یا زنبوردان معتمد بخرید.
اگر قصد دارید به صورت مستقیم عسل طبیعی و خام را از زنبورداران تهیه کنید میتوانید به سایت درکام مراجعه کنید. درکام مرجع خرید بی واسطه محصولات طبیعی و محلی از بهترین تولیدکنندگان و زنبورداران است. تیم درکام علاوه بر همکاری با بهترین زنبورداران، تمام عسلها را در یکی از معتبرترین آزمایشگاههای عسل تهران آزمایش میکنند تا با بررسی فاکتورهای مختلف عسل از جمله ساکاروز، پرولین، نسبت فروکتوز به گلوکز و ... از طبیعی و خام بودن عسلها مطمئن باشند.
در سایت درکام به آدرس www.dorkam.com میتوانید مشخصات هر عسل، نام زنبوردار آن و برگه آزمایشات کامل عسلها را مطالعه کنید و با شناخت کامل عسل دلخواه خود را سفارش دهید.
انتهای رپرتاژ آگهی/