آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

محموله ۱۴۳ تنی سرم وارد گمرک شد

معاون فنی و امور گمرکی گمرک ایران از ورود محموله ۱۴۳ تنی سرم دارویی از کشور ترکیه به گمرگ فرودگاه بین‌المللی امام خمینی خبر داد.

محموله ۱۴۳ تنی سرم وارد گمرک شد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، احسان خاندوزی_ وزیر امور اقتصادی و دارایی امروز ششم شهریور ماه از گمرک فرودگاه بین‌المللی امام خمینی بازدید کرد که در این بازدید، رئیس کل گمرک ایران و معاون فنی و گمرکی گمرک جمهوری اسلامی ایران حضور داشتند.

در طول بازدید از بخش‌های مختلف گمرک چون انبارهای عمومی، سردخانه‌ها، انبارهای کالاهای متروکه و ... مورد بررسی و مشاهده قرار گرفت.

علاوه براین، در بخش دیگری از بازدید وزیر اقتصاد از فرودگاه امام خمینی، تریلی‌های حامل سرم دارویی که به تازگی وارد محوطه گمرک شده بودند نیز مورد بازرسی قرار گرفت که در این زمینه، مهرداد جمال ارونقی - معاون فنی و امور گمرکی گمرک - توضیح داد: تریلی‌های موردنظر حامل ۱۴۳ تن سرم از کشور ترکیه هستند که وارد شده‌اند و قرار است تا به وزرات بهداشت تحویل داده شوند.

وی افزود: یک برند دیگر از سرم دارویی در گمرک شهریار قرار دارد که استعلام آن از وزارت بهداشت کشور ترکیه گرفته شده است و فردا اجازه ترخیص و ورود آن محموله نیز داده می‌شود.

در ادامه نامه مربوط به ورود محموله ۱۴۳ تنی سرم دارویی را مشاهده می‌کنید:

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۰۶ ۲۳:۱۷

مرگ بر اردوغان!

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۰۶ ۱۷:۰۶

با 30-40 هزار بیمار روزانه جدید این که مصرف دو روز کشور هم نیست

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۰۶ ۱۴:۱۴

ببخشید سرم واحدش چیه تن یا لیتر ؟؟؟!!! یا سواد من کمه

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۰۶ ۱۳:۱۳

چه خبر مهمی!!! 143 هزار تا سرم وارد کشور شده!!! همچین نوشتید انگار که شاخ غول شکوندن! خرج 2 روز بیماستان ها هم نیست!

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۰۶ ۱۲:۵۴

هنوز توان تولید اب نمک را ندارند ادعای ارسال سرم به جهان دارند!!

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۰۶ ۱۱:۰۵

وقتی شرکت سرم سازی منفعت خود را مشغول تحقیق برای واکسن داخلی کرونا کرده نتیجه اش همینه. البته ساخت واکسن لقمه به مراتب چرب تری است و حتی بودجه تحقیقاتی آن هم از تولید سرم درآمد بیشتری نصیب آنها می کند.

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۰۶ ۱۲:۵۵

آب گوشت بزباش مرحوم یادش بخیر. توان تولید هیچ چیز را ندارند فقط دنبال بودجه گرفتن هستند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.