آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
0بازدید

پیک پنجم کرونا به قله رسیده است

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، در ارتباط با وضعیت پیک پنجم و احتمال بروز پیک ششم کرونا، توضیحاتی ارائه داد.

پیک پنجم کرونا به قله رسیده است

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، بابک عشرتی، در پاسخ به این پرسش که چه زمانی پیک پنجم کرونا به پایان می‌رسد، گفت: پیک پنجم اکنون در بسیاری از استان‌ها مانند تهران رو به کاهش است و در تعدادی از استان‌های غربی و شمال غربی کشور همچنان افزایشی است.

وی افزود: به نظر می‌رسد پیک پنجم در کل کشور به قله خود رسیده و کاهشی شده است.

عشرتی ادامه داد: اینکه پیک ششم کرونا هم ایجاد شود به رفتار خودمان بستگی دارد.

وی اضافه کرد: برای پیشگیری از این موضوع هم باید مردم رعایت کنند و هم سرعت واکسیناسیون را افزایش دهیم.

عشرتی گفت: اگر ایمنی جمعی به بیش از ۷۵ درصد برسد و حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد مردم واکسینه شوند، از احتمال بروز پیک ششم تا حدود زیادی پیشگیری می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

فرشاد۱۴۰۰/۰۶/۱۲ ۰۹:۳۷

مسوولین تمام تلاششون رو انجام بدن تا پیک ششم و هفتم و... هم ایجاد کنند. از فردا صف انواع کالاها و ارزاق عمومی رو ایجاد کنند.
تجمعات مذهبی و غیر مذهبی رو دامن بزنند.
سرعت واکسیناسیون رو همین طور کند نگه دارند تا داروهای کرونا به قیمت گزاف به فروش برسد.
تورم رو بالاتر ببرند تا کسی نتونه تو خونه بشینه و همه برای یه لقمه نون مجبور باشند دو شیفت کار کنند.
خلاصه کوتاهی نکنند تا این نقطه از کره زمین آزمایشگاه بزرگ ویروس شناسان باشد.... جان انسان در اینجا ارزان ترین کالاست...

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.