جزئیات سقوط دکتر طریقت منفرد در رامسر

دکتر طریقت منفرد هم اکنون در بیمارستان خاتم الانبیاء تهران بستری هستند وتنها مشکلی که دارند دررفتگی دست راست است علی اکبری همکار دکتر طریقت منفرد و شاهد حادثه گفت: دکتر طریقت منفرد در بازدید از درمانگاه درحال احداث در روستای لرسانور رامسر بدلیل سرگیجه ازطبقه دوم در ارتفاع ۵متری سقوط کرد.
کد خبر: ۱۰۷۳۹۱۰
|
۱۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۷ 03 September 2021
|
28778 بازدید

 

به گزارش تابناک به نقل از رکنا؛ اکبری افزود: با وقوع حادثه بلافاصله ایشان به بیمارستان امام سجاد(ع) رامسر منتقل و پس از انجام سونوگرافی شکم برای سی تی اسکن به بیمارستان تنکابن و سپس با تصمیم خانواده اش با آمبولانس مجهز، به تهران اعزام شد.

وی با بیان اینکه دکتر طریقت منفرد هم اکنون در بیمارستان خاتم الانبیاء تهران بستری هستند وتنها مشکلی که دارند دررفتگی دست راست است خاطرنشان کرد: اکنون حال عمومی وی پایدار است و انشاالله با دعای خیر مردم برای همه بیماران، ایشان نیز بزودی مرخص خواهد شد.

دکتر طریقت منفرد وزیر بهداشت دولت احمدی نژاد بود که ساعت۱۳:۳۰ روز چهارشنبه ۱۰شهریور در حاشیه بازدید از درمانگاه طب سنتی در منطقه لرسانور رامسر دچار حادثه شد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟