آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
1بازدید

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس استعفا داد

جعفر سمیعی که از سال گذشته به عنوان مدیرعامل در باشگاه پرسپولیس مشغول به کار شد پس از بستن این تیم برای حضور در لیگ بیست و یکم از مسئولیت خود کناره‌گیری کرد.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس استعفا داد

به گزارش تابناک، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس که توانست تیم فوتبال این باشگاه را در فصل بیستم لیگ برتر به عنوان قهرمانی برساند، استعفایش را به اطلاع حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان رسانده است.

حمید سجادی با تایید خبر استعفای جعفر سمیعی از مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس گفت: صحبت ایشان را شنیده‌ام. باید ببینیم چقدر جدی هست. فعلاً صحبت شده است.

وی در مورد احتمال تغییر در مدیریت باشگاه استقلال نیز گفت: من هنوز نشستی با مدیرعامل این باشگاه نداشته‌ام. آقای مددی کسالت دارند و در اولین فرصت با ایشان و اعضای هیات مدیره نشست خواهم داشت.

سجادی ادامه داد: بنده به عنوان یک یار کمکی و نه وزیر ورزش و جوانان حتماً مورد مشورت قرار خواهم گرفت. نقطه نظراتی هم هست که منتقل خواهم کرد. این اطمینان را به هواداران دو تیم خواهم داد که وظیفه ما حمایت از این دو باشگاه مردمی است اما همه زندگی ما رسیدگی به این دو تیم نیست.

منبع: مهر

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

رضا۱۴۰۰/۰۶/۱۴ ۱۶:۳۰

عه چرا استعفا

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.