آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

سلیمی: سامسونگ و ال جی به ما خیانت کردند

سلیمی اظهار کرد: روزی که ما به سامسونگ و ال‌جی نیاز داشتیم آن‌ها ایران را رها کردند و رفتند حالا هم پذیرفتنی نیست که به جای پول‌های بلوکه شده ایران در کره‌جنوبی و با فضایی که آمریکایی‌ها باز کرده‌اند، محصولات کره‌ای وارد کشورمان شود.

سلیمی: سامسونگ و ال جی به ما خیانت کردند

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، یک عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی گفت: شنیده شده دو شرکت سامسونگ و ال جی قصد بازگشت به کشور را دارند، اما آن‌ها به ما خیانت کردند.

 علیرضا سلیمی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک هفته تعاون و آغاز به کار دولت مردمی به سفر رئیس جمهوری اشاره و اظهار کرد: اقدام رئیس جمهوری در سفر به نقاط محروم، ملاقات رودررو با مردم و شنیدن حرف مردم امر بدیع، بسیار مورد توجه و درخور بود و نشان داد رئیسی از آقایان دیگر متفاوت است.

وی افزود: سفر رئیس جمهور به نقاط محروم مساله بسیار مهمی است و قطعا عرش نشینان نمی‌توانند درد مردم را درک کنند و آقای رئیسی نشان داد با آن‌ها تفاوت اساسی دارد.

سلیمی در ادامه در تذکری اظهار کرد: شنیده شده دو شرکت سامسونگ و ال جی می‌خواهند با شرایط عجیب و غریب به کشور برگردند؛ روزی که ما به سامسونگ و ال‌جی نیاز داشتیم آن‌ها ایران را رها کردند و رفتند حالا هم پذیرفتنی نیست که به جای پول‌های بلوکه شده ایران در کره‌جنوبی و با فضایی که آمریکایی‌ها باز کرده‌اند، محصولات کره‌ای وارد کشورمان شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به فعالیت کارخانه‌های تولید لوازم خانگی گفت: ۵۰۰ کارخانه تولید لوازم خانگی در کشور با قابلیت تولید ۱۹ میلیون لوازم خانگی وجود دارد پس چرا امروز که راه افتاده‌ایم برخی شرکت‌های خارجی قصد حضور مجدد در ایران را دارند.

سلیمی تاکید کرد که دولت با دقت ویژه‌ای اجازه ندهد به راحتی سامسونگ و ال‌جی به کشور برگردند، چون آن‌ها به ما خیانت کردند.

محمد باقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این تذکر با تاکید بر اینکه گام بزرگی در حوزه صنعت لوازم خانگی از جهت کمیت و کیفیت برداشته شده، گفت: با توجه به کیفیت بالای تولیدات ایرانی، هیچ وقت دولت و مجلس اجازه تضعیف تولید داخلی را نخواهد داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۱۴ ۲۰:۳۱

ما ديگر شماها را خوب ميشناسيم ,اين حرف ها را ميزنيد بعد يك
ماموريت مي گيريد با حقوق دلاري به كره مي رويد و در آنجا هم سبيل تان
توسط كره ايها حسابي چرب ميشود و بعد شركتهاي كره اي مجددا" همگي
برمي گردند و از شما ها هم خبري نيست ...

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۱۴ ۱۹:۱۹

الان ایران خودرو و سایپا خیانت نکردن و نمیکنن به مردم؟
تولیدکنندگان لوازم خانگی که میخوان همون راه خودروسازها رو برن و حلو واردات بگیرن تا هرجور میخوان اجناس بنجل به مردم بچپونن چی؟
اینا خیانت نیست؟
اونا که منافع ملی کشور خودشون در نظر گرفتن به ما خیانت کردن؟....عجب.....

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۱۴ ۱۸:۵۰

حتما اجناس چینی و روسی خیلی خوبند !!!!

بچه رئیس۱۴۰۰/۰۶/۱۴ ۱۷:۵۶

شرکتهای کره ای به شما خیانت کردند و شما هم به مردم!
این به اون در.

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۱۴ ۱۷:۴۷

همان قاچاق وارد شود بهتر است
برادران قاچاقچي سود ببرند بهتر است تا اينكه دولت عوارض بگيرد و سود ببرد

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۱۴ ۱۶:۵۵

خیانت آنهایی میکنند که جنس آشغال تحویل مردم میدن ...به مردم آدرس غلط ندهید

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۱۴ ۱۶:۵۴

به هر طرف بچرخید ملت بدبخت مورد ظلم قرار می گیرند
به این راحتی نمیتونند وارد شوند بله باید ضریب گمرکی واردات این محصولات چند برابر بشه تا دوباره مردم ایران بدبخت پرداخت کنند. بهتر یه سر به بازار امین حضور بزنید ببنید کره ای ها هنوز موجود هستند فقط قیمتشان افزایش پیدا کرده

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۱۴ ۱۶:۴۸

مونیتورش سامسونگه

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۱۴ ۱۶:۴۵

خخخخخخخخخخخخخخخ مردم ازخنده

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۱۴ ۱۶:۴۰

لوازم خانگی خودتان که امریکایی و آلمانی و ایتالیایی و ژاپنی هست برای ملت تعیین تکلیف نکنید.

مولا۱۴۰۰/۰۶/۱۴ ۱۶:۳۴

الان هم توايد كنندگان داخلي به شكل فحيع تر دارن به ملت خيانت ميكنن.

منوچهر۱۴۰۰/۰۶/۱۴ ۱۶:۳۳

سلام ، اونها تولید کننده هستند و در سطح بین المللی فعالیت می کنند و برای فروش محصولاتشون که از قضا بسیار با کیفیت هم هستند دنبال بازار و مشتری اند . این ما هستیم که باعث شدیم و اونها رو مجبور به ترک بازار ایران کردیم .

بچه خرم‌آباد۱۴۰۰/۰۶/۱۴ ۱۶:۳۰

حاجی اول مشکل چندین ساله یه تیکه پلاستیک کارت ملی و کارت سوخت رو حل کن، تولید لوازم خانگی پیشکش.

هامد۱۴۰۰/۰۶/۱۴ ۱۶:۳۰

چقدرم که شما بدتون میومد اینا از ایران برن!

هویج بستنی۱۴۰۰/۰۶/۱۴ ۱۶:۲۸

حاج آقا همون مونیتور جلوت رو برگردون و گوشه سمت راست پایینش رو نگاه کن، اگه بتونی ببینی یا بخوای ببینی، برندش سامسونگه.

قبل از شاخ و شونه کشیدن برای دنیا، سعی کنید حرفی نزنید که مسخره خاص و عام نشید.

حسین۱۴۰۰/۰۶/۱۴ ۱۶:۲۵

زور شما به این واردکننده ها نمیرسه،... الکی خودتو خراب نکن.

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۱۴ ۱۶:۲۲

خیانت رو شماها کردید

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۱۴ ۱۶:۱۷

مردم ایران نیاز به برندهای معتبر و کیفی مثل ال جی و سامسونگ دارد نه نمایندگانی که درکی از منافع ملی ندارند و تصمیمات نامعقول میگیرند

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۱۴ ۱۹:۱۴

خب مردم ایران کار هم میخان

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.