آخرین خبرازدواج‌ مجدد و پیوندهای نامتقارن ایرانیان در سایه آمارهای خاموش
1بازدید
۰

آزمون انتخابی رشته حفظ کل قرآن برگزار شد

آزمون انتخابی رشته حفظ کل قرآن کریم جهت اعزام به مسابقات بین‌المللی قرآن کریم با حضور ۱۲ شرکت‌کننده از ۹ استان کشور برگزار شد.

آزمون انتخابی رشته حفظ کل قرآن برگزار شد

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، آزمون انتخابی رشته حفظ کل قرآن کریم جهت اعزام به مسابقات بین‌المللی قرآن کریم ۱۴ شهریور ماه به‌صورت ویدئوکنفرانسی در مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار شد.

در این آزمون ۱۲ شرکت‌کننده از ۹ استان کشور به‌صورت ویدئوکنفرانسی به سوالات داوران پاسخ دادند؛ داوران نیز پاسخ شرکت‌کنندگان را در زمینه‌های صحت حفظ، تجوید، لحن، صوت و وقف ارزیابی کردند.

استاد امیر آقایی داور صحت حفظ، استاد عباس امام جمعه داور تجوید، استاد محسن یاراحمدی داور لحن، استاد محمد عباسی داور صوت، استاد حسین اخوان داور وقف و استاد محمدمهدی بحرالعلوم ناظر داوران در این آزمون بودند.

لازم به ذکر است که در آزمون انتخابی رشته حفظ کل قرآن کریم جهت اعزام به مسابقات بین‌المللی قرآن کریم علیرضا سامری از خوزستان، محمد خاکپور از خراسان رضوی، ابوذر کرمی از مرکزی، حسین خانی از اصفهان، احمد معتمدی و محمدرضا احمدی از قم، سینا طباخی از آذربایجان شرقی، امیدرضا رحیمی از گیلان، محمدرسول تکبیری و محمدجواد دلفانی از تهران و محمد لائینی و امیرحسین زرگری از مازندران با یکدیگر به رقابت پرداختند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.