آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

کلاهبرداری با وعده اقامت در ترکیه

مرکز اطلاع رسانی پلیس آگاهی تهران بزرگ با تایید این خبر اعلام کرد که برای این فرد پرونده ای تشکیل شده و متهم برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شده است. همچنین تحقیقات برای شناسایی دیگر قربانیان احتمالی این فرد نیز در حال انجام است.

کلاهبرداری با وعده اقامت در ترکیه

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، ماموران پلیس آگاهی تهران بزرگ فردی را که با وعده اخذ اقامت در کشورهای خارجی اقدام به کلاهبرداری چندین هزار یورویی کرده بود، دستگیر کردند.

 در تاریخ نهم خرداد امسال بود که یکی از شهروندان به پلیس آگاهی مراجعه کرده و از کلاهبرداری به شیوه خرید و فروش ارز برای انجام امور مهاجرتی خبر داد. او به ماموران گفت که چند روز پیش با فرد ناشناسی در خیابان پیروزی تهران آشنا شده و این فرد ادعا کرده که در قبال اخذ مبلغ ۳۰۰۰ یورو مقدمات خروج وی را از کشور به مقصد ترکیه فراهم خواهد کرد.

شاکی نیز به این فرد اعتماد کرده و مبلغ مذکور را به شکل نقدی در اختیارش قرار داده، اما پس از دریافت مبلغ، فرد ناشناس دیگر پاسخگوی تماس ها و پیام های شاکی نبوده و این فرد نیز ناگزیر به شکایت شده است.

با کسب این اطلاعات گروهی از ماموران پلیس آگاهی رسیدگی به موضوع را در دستور کار خود قرار داده و موفق به شناسایی مخفیگاه فرد کلاهبردار در محدوده خیابان پیروزی شدند که پس از هماهنگی با مقام قضایی و اخذ مجوز عملیات این فرد در مخفیگاهش دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شد.

مرکز اطلاع رسانی پلیس آگاهی تهران بزرگ با تایید این خبر اعلام کرد که برای این فرد پرونده ای تشکیل شده و متهم برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شده است. همچنین تحقیقات برای شناسایی دیگر قربانیان احتمالی این فرد نیز در حال انجام است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۲۵ ۱۸:۲۷

چه جالب درخیابان پیروزی با بک فردناشناس اشنا شدم درقبال گرفتن3000بورو مرا به ترکیه بفرسته ازهمه مهمتر کارشناسان اداره اگاهی دستور کارقراردادند فرددرپیروزی دستگیر شد خخخخخ عزیز من مالباخته ماشین رفتم اداره اگاهی برای تشکیل پرونده ارباب رعیتی نگاه کردند اونوقت این فرد شکایت کرد شماها سریع دستورکار قراردادید فرد دستگیرشدخخخخخخخخخخخخخخخ

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۲۵ ۱۸:۲۰

همچین ادم ابلهی که نقد ۳ هزار یورو به غریبه میده حقشه کلاهش رو بردارن

ناشناس۱۴۰۰/۰۶/۲۵ ۱۸:۰۲

آفرین به نیروی انتظامی ، جلب و دستگیری فردی که ۳۰۰۰ یورو کلاهبرداری کرده
ولی بعد از گذشت چندین سال هنوز اسید پاش اصفهان دستگیر که نه حتی شناخته هم نشده

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.