آخرین خبرترامپ: حالا می‌فهمم چرا خاورمیانه از ایران می‌ترسید
7بازدید

دعانویس میلیاردی در نیاوران دستگیر شد

رمال و دعانویسی که با وعده بخت‌گشایی اقدام به کلاهبرداری ۲۰ میلیاردی از دو زن جوان کرده بود، دستگیر شد.

دعانویس میلیاردی در نیاوران دستگیر شد

به گزارش تابناک، چندی پش دو زن جوان با مراجعه به پلیس آگاهی تهران بزرگ اعلام کردند که از سوی زنی به نام ساناز مورد کلاهبرداری قرارگرفته اند و این زن که خود را دارای قدرت ماورایی و توان بخت گشایی معرفی کرده بود، دو میلیارد تومان از آنان اخذ کرده است.

دو شاکی که از سال ۱۳۹۷ با این زن آشنا شده بودند، به ماموران گفتند که طی حدود دو سال و نیم هر بار به بهانه‌های مختلف مبالغی را بر باز شدن بختشان به این زن دعانویس پرداخت کرده‌اند و اخیرا نیز پس از آنکه با او به اختلاف برخورده و نتیجه کارهای او را ندیده‌اند، تصمیم به شکایت گرفته‌اند.

با کسب این اطلاعات گروهی از ماموران پلیس آگاهی رسیدگی به موضوع را در دستور کار خود قرار داده و متوجه شدند که این زن، محل زندگی خود را تغییر داده است. با این وجود تحقیقات ادامه پیدا کرد وسرانجام ماموران با شناسایی هویت واقعی این فرد، او را در مخفیگاه جدیدش در محله نیاوران دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.

مرکز اطلاع رسانی پلیس آگاهی تهران بزرگ با تایید این خبر به ایسنا اعلام کرد که برای این زن پرونده‌ای تشکیل شده و برای ادامه روند رسیدگی به جرم به دادسرا منتقل شده است. اما با دستور قضایی تحقیقات برای شناسایی دیگر قربانیان و مالباختگان احتمالی این زن همچنان ادامه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

سید حمید۱۴۰۰/۰۷/۰۳ ۰۶:۴۳

بهتر است به جای دستگیری ان هنرمند رمال که می شود از هنرش در جهت کارهای خیر استفاده کرد باید ان دو نفر را به تیمارستان ببرند

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۰۱ ۲۰:۴۱

امان از جهل.

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۰۱ ۱۷:۱۸

اگر کسر کوچکی از این مبلغ را صرف دوره های آموزشی مختلفی کرده بودند هم چیزی یاد می گرفتند و هم در این کورس ها فرصت آشنایی با افراد زیاد پیدا می کردند که شاید حلقه ی واصله ی آنها با یک شوهر مناسب حالشان باشد. ولی مثل همیشه مردم دنبال کسی هستند که پولدارتر از خودشان باشد تا دک و پوز بیشتری را برایشان به ارمغان بیاورد و نتیجه هم همین است. سعدی می گوید: خداوندان کام و نیکبختی* چرا سختی خورند از بیم سختی؟

مریخ۱۴۰۰/۰۷/۰۱ ۱۷:۱۳

پول های باد اورده را ببینید این دو زن ۲۰ میلیارد تومان برای خرافه پرداخت کرده اند ۲۰ میلیارد تومان زندگی چند نفر را تغییر میدهد

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۰۱ ۲۲:۳۴

۲۰ میلیارد ریال بوده که میشه دو میلیارد تومن
که خب بازم مبلغ خیلی بالاست

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۰۱ ۱۶:۵۵

دو میلیاد داده شوهر کنه ...... بابا میگفت من دو میلیاد دارم خودم میگرفتمش

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۰۱ ۱۶:۰۵

ناپلئون بناپارت: برای هر چیزی حدی قابل تصور است جز خریت و حماقت که حدی ندارد؟؟؟!!!

غیر قابل نشر۱۴۰۰/۰۷/۰۱ ۱۴:۱۵

چرا دعا نویس را باز داشت میکنید ؟ خب وقتی یه مشت احمق میخواهند آتیش به مالشون بزنند به شما چه ربطی دارد .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.