آخرین خبردموکرات‌ها خواهان پایان درگیری‌ها در خاورمیانه هستند
1بازدید
۲

طالبان: در مبارزه علیه داعش با امریکا همکاری نمی‌کنیم

مقام‌های طالبان می‌گویند که در مبارزه با گروه‌های تروریستی از جمله داعش در افغانستان با ایالات متحده هیچ‌گونه همکاری نخواهند کرد.

طالبان: در مبارزه علیه داعش با امریکا همکاری نمی‌کنیم

 

به گزارش تابناک به نقل از شفقنا افغانستان، سهیل شاهین؛ عضو دفتر سیاسی طالبان در قطر و نامزد نمایندگی دولت این گروه در سازمان ملل به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفته‌است که طالبان به گونه مستقل با شاخه خراسان گروه داعش مقابله خواهند کرد.

او افزوده که طالبان توانایی مقابله با داعش را به طور مستقل دارند و این کار را انجام خواهند داد.

پس از سقوط افغانستان به دست طالبان، داعش حداقل دو حمله بزرگ تروریستی در کشور انجام داد که صدها کشته و زخمی برجا گذاشت.

با این حال، دولت «امارت اسلامی» می‌گوید که داعش تهدید جدی برای افغانستان و تنها برای طالبان «مزاحمت» ایجاد می‌کند.

در حمله اخیر شاخه خراسان گروه داعش که علیه نمازگزاران در مسجدی در ولایت قندوز رخ داد، دست‌کم ۱۵۰ نفر شهید و ۲۰۰ نفر دیگر زخمی شدند.

شماری از کشورهای جهان و سازمان‌های جهانی این حملات را محکوم کرده‌اند و خواستار مبارزه جدی طالبان با داعش شده‌اند.

شاخه خراسان گروه داعش از سال ۲۰۱۴ از ولایت شرقی ننگرهار حضور خویش در افغانستان را اعلام کرد و تاکنون حملات مرگبار زیادی را انجام داده‌است؛ هرچند دولت سابق در سال‌های اخیر ادعای نابودی کامل داعش در کشور را مطرح کرده‌بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۱۸ ۱۴:۱۱

میخوار سرم رو بکوبم به دیوار....اینا چقدر جوکن

ناشناس۱۴۰۰/۰۷/۱۸ ۱۳:۳۷

شما از داعش خطرناک تر هستید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.